Umesto protivnika, na terenu su bili golubovi i cveće: Divan gest kluba sa kojim je Čapekoense trebalo da igra za titulu! (VIDEO) (FOTO)

Kolumbijski klub je pokazao velikan, kao i njihovi navijači, koji su ispunili stadion do poslednjeg mesta

  • 9
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Atletiko Nasional je pokazao veličinu kada je posle avionske tragedije u kojoj je poginuo gotovo čitav tima Čapekoensea, zahtevao da se trofej Kopa Sudamerikana dodeli brazilskoj ekipi.

Da su istinski velikani, Kolumbijci su dokazali i kada su u sredu uveče, kada je trebalo da bude odigrano finale, ispunili stadion do poslednjeg mesta, ne bi li se oprostili od nastradalih fudbalera Čapekoensea.

>>> Neće odigrati oproštajni 300. meč: Suze golmana Čapekoensea posebno bole, a njegove reči će se pamtiti! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Navijači su ispratili brazilske fudbalere i ostale nastradale na večni počinak, a u njihovu čast su pevali pesme i skandirali njihova imena.

Nikada nećemo zaboraviti šampione, pevali su navijači Nasionala, a na stadionu su pušteni i beli golubovi u njihovu čast.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ragazzi

    1. decembar 2016 | 12:10

    Gledate li ovo "navijaci" Zvezde i Partizana?

  • Moj narode

    1. decembar 2016 | 17:59

    Gledajte grobari,delije sta je sloga,gledajte braco Srbi sta je muka i kako su svi jednaki,a ne kod nas kada se nesto desi nedaj boze,drugi se nasladjuje.

  • goca

    1. decembar 2016 | 17:35

    tamo negde, preko okeana, zive ljudi koji su ostavljali glas na tribini, kojima dlanovi svakog vikenda trnu od pljeskanja, koji zive i disu za taj klub....onako kako ja zivim i disem za Zvezdu, ili neki moj sused za Partizan....i sve nestalo u sekundi. tuga velika...za fudbal, za klub, za navijace, za porodice, za svaki zivot mladih,zdravih ljudi....Bog nek mi podari vecni mir i slavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA