Sudija izazvao revolt kartonom za poruku Čapekoenseu, a Kavani je imao šta da kaže o tome! (VIDEO)

Kavani je imao jasnu poruku i ne zanima ga kazna

  • 2

Edinson Kavani nije previše mario za žuti karton zbog skidanja dresa, što je učinio kako bi odao počast poginulim fudbalerima brazilskog kluba Čapekoense.

Tragedija u Kolumbiji kada je pao avion sa fudbalerima Čapekoensea potresla je ceo fudbalski svet, Urugvajac je naročito saosećao i gol je silno želeo kako bi poslao emotivnu poruku. Postigao ga je protiv Anžea, odmah je skinuo gornji deo opreme i pokazao majicu sa porukom za Brazil.

PSŽ je slavio golovima Tijaga Silve i Kavanija sa 2:0, a sudiji je bilo jako krivo što je morao da ispoštuje pravila i pokaže karton zbog skidanja dresa.

- Razgovarao sam sa sudijom na engleskom, rekao mi je da sam napravio lep gest, ali i da je prinuđen da mi pokaže karton jer nije dozvoljeno da se šalju poruke skidanjem dresa. Najvažnije je da sam ja bio u mogućnosti da pošaljem poruku. Bio je to veoma emotivan momenat, srećan sam zbog tima - rekao je Kavani, dok je bivši igrač PSŽ-a Žerom Roten bio zgrožen potezon arbitra.

- Hoće li sudija biti kažnjen ako ne pokaže žuti karton? Za šta? Koliko se samo tragedija dogodilo, bilo bi sjajno da se u ovakvim situacijama izbegnu pravila - poručio je Roten i verovatno da nema osobe koja se ne bi usaglasila sa njim - potez Kavanija je najmanje što može da se uradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    1. decembar 2016 | 18:05

    Bas tako...to je najmanje sto je mogao da uradi

  • Jeretik

    3. decembar 2016 | 17:09

    I sudija je propustio sansu da bude ljudina , pa i po cenu eventualnih sankcija , a sumnjam da bi ih bilo s obzirom na ceo kontekst dogadjaja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA