Ninković sjajnim pogotkom odveo Đenovu u osminu finala, ali je slavio kao da je dao gol na treningu (VIDEO)

Ninković u svom stilu

  • 1

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković doneo je Đenovi pobedu nad Peruđom u šesnaestini finala Kupa Italije, golom u 116. minutu, pa će ovaj klub snage odmeriti sa Laciom.

Povela je Đenova sa 2:0 golovima Simeonea i Pandeva, Peruđa je izjednačila i izborila produžetke, u kojima je opet Pandev bio prvi strelac. Nakon toga, Ninković je povisio iz teške pozicije na 4:2 i sve je bilo rešeno, pa se nije previše marilo za gol Di Nolfa u 121. minutu. Sudeći po hladnokrvnoj reakciji nakon važnog gola, deluje da Ninković nikad u karijeri nije imao više samopouzdanja.

Inače, Ninković je počeo da igrao od 46. minuta, a Darko Lazović je šansu dobio u 74. Podsećanja radi, Lazović je briljirao prošlog vikenda u pobedi nad Juventusom sa 3:1, zabeležio je asistenciju i bio je među zaslužnijima za potpunu dominaciju u prvih 30 minuta igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeda

    2. decembar 2016 | 17:00

    Ninković i dalje izigrava mangupa,ne vredi,jače je to od njega.Zna da je, potencijalno,vrhunski fudbaler,pa ne može da "iskulira".Čini mi se da je to prepoznao i trener Đenove,pa ga zato i javno "riba".Neka,neka...malog treba pritegnuti i biće nešto od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA