≫ 

Totenhem sačuvao i Vertongena: Ovo je najbolji tim u kojem sam igrao

Premijerligaški klub planira da ponudi novi ugovor i golmanu Ugu Ljorisu

  • 1
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Engleski Totenhem je, posle najboljeg strelca Harija Kejna, u samo dva dana produžio ugovor sa još jednim važnim fudbalerom, pošto se Jan Vertongen obavezao na saradnju do leta 2019. godine.

Vertongen je, kao i Kejn, dobio bolje finansijske uslove, ali i postao sedmi igrač "pevaca" koji je stavio paraf na novi ugovor ove sezone, posle Kristijana Eriksena, Erika Dajera, Dele Alija, Kajla Vokera i Denija Rouza.

- Deo sam sjajne i talentovane grupe fudbalera, privilegija mi je što sam član Totenhema. Ovo je najbolji tim u kojem sam igrao i srećan sam što ostajem u njemu - rekao je Vertongen za zvanični sajt londonskog kluba.

Posle pomenutih fudbalera, Totenhem planira da ponudi novi ugovor i golmanu Ugu Ljorisu, čime bi zadržao kompletnu okosnicu tima.

Vertongen je 2012. godine došao u Totenhem iz Ajaksa, odigrao je 179 utakmica i dao osam golova, dok sa Tobijem Aldervireldom čini možda i najbolji tandem štopera u Premijer ligi.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legg

    3. decembar 2016 | 08:57

    Jos sa Ljorisom i Aldervireldom da potpisu novi ugovor, i Totehem se ci biti sila od ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA