Razišli se Rednap i Totenhem

"Istinski sam uživao u Totenhemu i ponosan sam na rezultate koje smo ostvarili. Bile su to fantastične četiri godine u klubu. Tužan sam što odlazim, ali želim da zahvalim igračima"

  • 0

Hari Rednap i zvanično nije više menadžer Totenhema. Londonski klub je u sredu uveče na zvaničnom sajtu objavio da je saradnja sa iskusnim trenerom prekinuta.

- Ovo je odluka koju Upravni odbor i ja nismo doneli lako. Hari je došao u klub u trenutku kada su njegovo iskustvo i pristup bili tačno ono što nam je trebalo. Ova odluka ni u kom slučaju ne može da naruši odličan posao koji je Hari napravio tokom svoga boravka u klubu i želim da mu zahvalim za sve što je učinio, uvek će biti dobrodošao na Vajt hart lejn - poručio je u saopštenju predsednik "pevaca" Danijel Levi.

Rednap je u Totenhem došao u oktobru 2008. umesto Huande Ramosa i sa poslednjeg mesta Premijer lige doveo ga do četvrtfinala Lige šampiona.

- Istinski sam uživao u Totenhemu i ponosan sam na rezultate koje smo ostvarili. Bile su to fantastične četiri godine u klubu. Tužan sam što odlazim, ali želim da zahvalim igračima, klupskom vođstvu i navijačima za sjajnu podršku koju sam imao tokom boravka u klubu – rekao je Rednap.

Ovo je drugo veliko razočaranje za iskusnog stručnjaka u manje od mesec dana. On je bio najozbiljniji kandidat za funkciju engleskog selektora, ali je FA na kraju izabrala Roja Hodžsona.

Kao najozbiljnijeg kandidata za novog menadžera Spursa engleski mediji pominju aktuelnog stratega evertona Dejvida Mojesa, koga su selili na Vajt hart lejn i kad se verovalo da će Rednap preuzeti selekciju "tri lava".

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA