≫ 

Fotkom iz 2008. godine varaju da je Ronaldinjo već potpisao za Čapekoense! (FOTO)

Internet je jedno veliko neprovereno mesto

  • 0
Printskrin: Instagram/ronaldinhooficial Printskrin: Instagram/ronaldinhooficial

Ceo svet se oduševio informacijom da će legendarni fudbaler Ronaldinjo Gaučo od početka naredne godine igrati za brazilski Čapekoense u znak solidarnosti žrtvama tragičnog događaja.

Ispostavilo se da je to lažna vest, baš kao i ona da je Pari Sen Žermen spreman da uplati 40 miliona evra brazilskom klubu u vidu donacije.

Ronaldinjov brat i menadžer Roberto Asis izjavio je da je fudbaler dirnut kako je svet reagovao, ali on nije doneo konačnu odluku o tome.

U međuvremenu, nekadašnji fudbaler Barselone je postavio na društvene mreže nekoliko fotografija podrške Čapekoenseu.

U nedelju su se čak pojavile fotografije na kojima Ronaldinjo pozira sa zelenim dresom, i brojem 10. Mnogi su preneli da je on potpisao za Čapekoense. Međutim, ispostavilo se da ta fotografija datira još iz 2008. godine.

Lažnu informacije preneo je i britanski tabloid "The Sun".

Mediji su ranije preneli da je Rikelme u igračkoj penziji već dve godine, ali je spreman da se ponovo aktivira i šest meseci provede u Brazilu bez ikakve novčane nadoknade.

- Moj brat i prijatelji žele ponovo da igram. Videćemo šta će se desiti - rekao je argentinski fudbaler za list El Bokon.

Avion sa ekspedicijom Čapekoensea, na putu ka Medeljinu i prvoj utakmici finala Kupa Sudamerikana protiv Atletiko Nasionala, srušio se ispred tog kolumbijskog grada, poginula je 71 osoba, a šest preživelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA