Bosna i Hercegovina hoće da bude domaćin u Banjaluci!

Ukoliko rukometaši budu igrali svoj meč sa Španijom u Boriku, bio bi to prvi nastup neke seniorske reprezentacije BiH u gradu na Vrbasu

  • 40

Bosna i Hercegovina želi da igra u Banjaluci! Prvi put posle rata, odnosno od raspada Jugoslavije i formiranja nove države koju čine dva entiteta, jedna seniorska ekipa Zmajeva bi mogla da igra u najvećem gradu Republike Srpske.

U pitanju je plan rukometnog saveza BiH čija reprezentacija u junu dočekuje Španiju u okviru kvalifikacija za prvenstvo u Hrvatskoj.

- Moja želja i želja predsednika Rukometnog saveza RS, g. Miličevića, je da se utakmica sa moćnom Španijom iduće godine u junu igra u dvorani Borik u Banjaluci. Ja bih zaista to neizmerno želeo i mislim da ne postoji nijedan razlog da se to ne desi - rekao je generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić za mondo.ba i istakao da nema nikakve dileme o tome da li bi ovaj meč trebalo da se igra u Banjaluci ili ne:

- To je moj stav, hoće li se nekom sviđati, iskreno, ne interesuje me. Došlo je vreme da grad Banjaluka i ljudi koji vole rukomet i koji znaju šta je rukomet pogledaju jednu moćnu Španiju i jednu našu dobru reprezentaciju, jednu dobru utakmicu i tu nemam nikakvih dilema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Са вером у Бога слобода или смрт

    6. decembar 2016 | 10:40

    Цела Бања Лука ће навијати за Шпанију

  • Branko BL

    6. decembar 2016 | 11:48

    Spanija ce imati najjacu podrsku ikada.

  • Milorad

    6. decembar 2016 | 11:10

    Možete organizovati utakmicu samo cijela domaća publika će navijati za Goste !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA