≫ 

Džikić objasnio najbizarniju pobedu Partizana: Pravili smo gluposti, nisam nepogrešiv! (VIDEO)

Trener crno-belih ističe da je zadovoljan pobedom, ali da je njegov tim mogao i ranije da privede meč kraju

  • 7

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić imao je razgovor sa navijačima u hali Pionir po završetku meča sa Ludvizburgom, koji su crno-beli dobili u neizvesnoj završnici, posle produžetka.

On je objasnio da je to uradi kako bi im rekao da ne vređaju igrače, a da njega mogu slobodno da vređaju, samo da igrače ne diraju. Smatra da je njegov tim mogao mirnije da privede meč kraju, ali da su i on i igrači pravili greške.

- Bilo je uzbudljivo, preko svake mere. Verovatno smo mogli ranije da to privedemo kraju, mirnije. Vrlo su agresivan tim, ako im se dopusti štošta, onda se teško igra. Zadovoljan sam pobedom, jer smo prekinuli niz poraza u FIBA Ligi šampiona. Pobedili smo tim koji ima pet vezanih pobeda, koji je vrlo kvalitetan, koji se pojačava. Pravili smo gluposti, ali nastavili smo da se borimo, kako igrači, tako i ja. Mislim da je to normalno.

On je objasnio i svoj postupak kada se obratio navijačima.

>>> Džikić nije izdržao kad je čuo uvrede navijača Partizana, pa je uzeo mikrofon i obratio im se!

- Na kraju sam samo pokušao da kažem navijačima koji dolaze na utakmice da ne vređaju igrače. Takvi su kakvi su, mene mogu da vređaju, da mi govore ovo i ono, nemojte da dirate igrače. Mi to ne radimo i nikada nismo radili. Nemam ja dilemu da sam nepogrešiv - zaključio je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moralni Gmizavac

    7. decembar 2016 | 00:18

    Sta reci!?Nego samo normalan covjek!

  • Srele

    6. decembar 2016 | 23:35

    A sta si sve rekao na klupi tokom meca Koprivici..i pojedincima...pametan bi se postideo....to se radi u svlacionici.daleko od ociju javnosti...prosipas pamet.prosli put si ih nazvao devojcice...srami se.bolje da ih naucis neku akciju....lako je biti dobar trener sa dobrim budzetom i kvalitetnim igracima

  • Drazen

    7. decembar 2016 | 13:45

    OVO SU NASI HEROJI NA ČELU SA DZILETOM KOJI JE U NEMOGUĆIM USLOVIMA NAPRAVIO NEKAKAV TIM!DOK MI PLJUJEMO JEDNI PO DRUGIMA I SVADJAMO SE OKO PODELA ĆOKI I EKIPA TRLJAJU ZADOVOLJNO RUKE JER SU DOBILI STA SU HTELI! GROBARI KRAJNJE JE VREME ZA POVRATAK NA TRIBINE !!! "AJDE OZDARVITE DA SE VRAĆAMO "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA