Grobar izvređao Robinsona na Tviteru, ali mu je Partizanov Amerikanac još jače odgovorio (FOTO)

Amerikanac koji ne igra u baš najboljoj formi našao se na meti navijača

  • 14

Košarkaši Partizana teškom mukom su pobedili Ludvizburg u Pioniru u utakmici FIBA Lige šampiona, a pred kraj utakmice navijači su vređali pojedine košarkaše, zbog čega je morao da interveniše i Aleksandar Džikić, koji je zamolio sve da ne diraju igrače, i ako nekoga žele da vređaju, da to bude on.

Na udaru Grobara našao se i Frenk Robinson, koji je posle meča podelio fotografiju na Tviteru, gde je bila poruka koju je dobio u inboks od strane jednog navijača, koji ga je žestoko izvređao.

- Je***o go**o, đubre, odlazi iz mog kluba! Odj**i, gov***u - napisano je u poruci koja je poslata Robinsonu, a na koju je on samo odgovorio ''postoje idioti koji šalju poruke bez značenja.

Printskrin: Twitter.com/@IamFR5 Printskrin: Twitter.com/@IamFR5

Kasnije je Robinson ubrzo obrisao fotografiju, ali je skrinšot ostao kao dokaz. Ubrzo se oglasio na Instagramu uz emotivnu poruku.

To je poklon i prokletstvo da nikada ne budete zadovoljni. To je opsesija. Da pronađete načine da se kaznite i da uživate u svojim dostignućima i uspesima. Ponekad samo moraš da dišeš na minut ili dva i da vidite šta se razvika oko vas. Naučio sam to noseći ovaj crno-beli dres. To je jedini način. Morate biti opsednuti napretkom i rezultatima, ali morate i da uživate u procesu.

A photo posted by Frank Robinson (@califrank5) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    7. decembar 2016 | 16:46

    Iskren da budem po meni jedan od nasjlosijih stranaca koji je igrao kod nas.

  • MašFil

    7. decembar 2016 | 18:27

    E moj Ognjene...vidi se da se kućnim vaspitanjem, a očigledno i koeficientom mozga ne možeš pohvaliti

  • Mali

    7. decembar 2016 | 16:53

    Casovi ljubavi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA