DRAMA ISPRED REALOVOG BUSA: Navijač se zaleteo ka Ronaldu i počeo da viče, a onda mu je ovaj prišao i pokazao veličinu (VIDEO)

Zvezda Reala pokazala veličinu, iako je bila potencijalno opasna situacija

  • 6

Iako ga mnogi ne vole, Kristijano Ronaldo je još jednom pokazao veličinu, kada je pomogao navijaču koji je upao u nevolju. Naime, posle treninga pred meč sa Dortmundom u Ligi šampiona, dogodio se incident u kome se jedan navijač zaleteo ka Portugalcu dok je on ulazio u klupski autobus.

>>> RONALDO ILI MESI? Otkriveno ko je osvojio Zlatnu loptu, a pojedini smatraju da je odluka skandalozna!

Obezbeđenje je brzo reagovalo, a Ronaldo je umesto da uđe u autobus sačekao da vidi šta se dešava. Navijača su brzo okružili pripadnici obezbeđenja dok je on vikao ka Ronaldu i molio ga da mu pomogne.

Ronaldo je u tom trenutku odlučio da priđe navijaču i usliši njegovu želju da naprave selfi. Iako ga je policija kasnije sprovela dalje, otišao je srećan jer je dobio ono što je tražio. Imaće uspomenu za sva vremena, doduše ona će ga skupo koštati.

(Telegraf.rs)č

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Marković

    7. decembar 2016 | 17:49

    Ljudina.

  • CzDa

    7. decembar 2016 | 18:04

    Gospodin ce biti ceo zivot!!!!

  • Pera

    7. decembar 2016 | 20:02

    Bio si sad si i uvek ces biti covek Zelim ti da ti se svaka zelja ispuni jer si to zasluzio A ovi sto te mrze oni Pa njima su zelje ispunjene Oni mrze A neznaju da je to bolest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA