Rednap: Smenili bi me i da smo ušli u Ligu šampiona

Sada već bivši strateg londonskih "petlova" smatra da rezultati nisu bili kriterijum za njegov otkaz na Vajt hart lejnu

  • 0

Kao bomba je odjeknula vest da je Totenhem smenio menadžera Harija Rednapa, koji je bio jedan od najzaslužnijih za povratak kluba u vrh engleskog fudbala u poslednjih nekoliko godina.

Iako su engleski mediji isticali da je do rastanka došlo zbog nesuglasica oko novog ugovora, Rednap tvrdi da to nije razlog.

- Završili smo četvrti u Premijer ligi i na kraju nismo imali sreće kad je plasman u Ligu šampiona u pitanju, ali mislim da bi bio smenjen čak i da smo uspeli. Razočaran sam, ali to je fudbal. Ljudi koji vode klubove donose odluke za koje misle da su ispravne. Neću provesti život željan osvete, misleći šta je moglo da bude. Takav je život, idemo dalje. Predsednik Danijel Levi mi je rekao da želi da ide u drugom smeru sa menadžerom i to je njegova odluka. Razočaran sam jedino jer mislim da je ekipa mogla da osvoji Premijer ligu za godinu ili dve, i voleo bih da sam ostao deo te priče. Uživao sam u svakom minutu provedenom u Totenhemu - rekao je Rednap.

Kao mogući naslednik Rednapa na Vajt hart lejnu pominje se bivši trener Porta i Čelsija Andre Viljaš Boaš.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA