Zidan otvoreno rekao koji klub ne želi za protivnika u osmini finala Lige šampiona

Francuz ne želi mnogo da tuguje što Real nije završio grupnu fazu na prvom mestu u grupi

  • 6

Malo ko je očekivao da će loptica sa ceduljicom na kojoj piše "Real Madrid" biti u drugom šeširu na žrebu za osminu finala Lige šampiona.

U poslednjoj utakmici grupne faze sa Dortmundom, šampion Evrope je imao dva gola prednosti preko Karima Benzeme, ali su Pjer-Emerik Obamejang i Marko Rojs, dva minuta pre kraja, utišali Santijago Bernabeu i zadržali "milionere" na čelu grupe.

- Nisam razmišljao o žrebu, želeo sam da završimo grupnu fazu na prvom mestu. Uradili smo sve što smo mogli, ali ne želim dugo da se osvrćem na to. Videćemo koga ćemo dobiti u ponedeljak. Ne želim da to bude Juventus, iz nekoliko razloga, ali ništa ne možemo da uradimo po tom pitanju - misteriozan je ostao Zidan.

Žreb je na programu 12. decembra u Nionu, a u drugom šeširu, osim Reala, nalaze se još Bajern Minhen, Bajer Leverkuzen, Porto, Pari Sen Žermen, Benfika, Sevilja i Mančester Siti.

>>> Kad nam se vraća Liga šampiona? Ovo su termini žreba i utakmica osmine finala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koja

    8. decembar 2016 | 11:52

    Zar je moguće da se svi komentari svode namestanje i Ronaldo nije dao gol .Volim Barcu i voleo bih da ona bude prvak ako je najbolja nema veze u kom je šeširu.Ovi timovi su svi do jednog na svoj način najbolji.Lično bih voleo da Sevilja prva ispadne zbog do sada najdosadnije i kukavičke igre,jedan gol ili nijedan!Zato ostavite šešire i uživajte u fudbalu ! Pozdrav svim ljubiteljima napadačkog fudbala !

  • Ana

    8. decembar 2016 | 10:30

    Zadnje dve lige šampiona ste osvojili nameštajući žreb Volsburg i Siti. Sram vas bilo ko zna kako ste osvajali i one silne trofeje u Frankovo vreme.

  • antonio

    9. decembar 2016 | 00:35

    to sto ste fanovi smjesne barcolene to vam niko nije kriv i nije bitno kako ko igra eto barcelona strasno ubitacan napad igra jako ju je zanimljivo gledat kako gonjaju loptu sa desne na ljevu stranu i te spekulacije namjestanja neka to svezite macku o rep neko ima srecu a netko nesrecu kao barcelona odnosno real i da vas obavjesitim real madrid ce obraniti ligu prvaka,toliko i HALA MADRID

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA