Nikolić: Niko u Srbiji ne može želeti pobedu više od nas iz Partizana!

Marko Nikolić pozvao na mobilizaciju pred završna dva duela jesenje sezone

  • 2
FK Partizan - FK Vojvodina , Marko NIkolić Foto: Marko Todorović

Od povratka Marka Nikolića na klupu Partizana crno-beli su igrački "procvetali". Beleže pobede u nizu, ali ta serija neće značiti apsolutno ništa ako igrači viceprvaka Srbije "uprskaju" u poslednja dva duela polusezone, protiv Čukaričkog i Spartaka.

>>> BOŽOVIĆ 50 POBEDA, NIKOLIĆ 49: Nikad neizvesnija borba trenera Zvezde i Partizana

Gostovanje na Banovom Brdu je potencijalna mina za Partizan, zna to i Nikolić, i zato poziva na maksimalnu mobilnost, čak vanrednu motivaciju igrače pred duel sa "brđanima".

- Mi se zaista nalazimo u dobroj seriji i to je već dobro poznato: 13 pobeda i dve nerešene u 15 takmičarskih mečeva, što jeste jedan kvalitetan rezultat, ali to nije nešto što posebno raduje moje igrače i mene, ali ako to ne bude imalo krunu onda ćemo se sećati ove serije samo kao prolazne faze - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

- Prvo što želimo je da ovaj jesenji deo prvenstva završimo u stilu u kojem smo ga igrali poslednjih meseci. Za to nam je potrebna vanredna motivacija igrača u ovoim poslednjim danima dugog jesenjeg dela prvenstva, i ne sumnjam da će tako biti.

Nikolić je potom poslao i jaku poruku kojom motiviše igrače.

- Ono što mora da se desi i što je najvažniji cilj ove utakmice, to ponavljam često, a sada još više dajem tome na značaju, to je da niko u ovoj zemlji ne može želeti pobedu više od nas iz Partizana! Niko ne može uložiti više truda da do nje dođe, od nas. I ako takav prisut donesemo na Banovo Brda imam poverenje u moje igrače.

O Čukaričkom, Nikolić je govorio u superlativu.

- Čeka nas čukarički, jedan klub pre nih rekao, nego tim, koji zaslužuje sve pohvale i respekt za sve što su uradili poslednjih godina od kada ih bodi njihov vlasnik. Imali su dugo godina, za Srbiju atipičnu stabilnost u struci i tada su dve ili tri sezone završavali na visokom mestu i pobedili u finalu kupa, upravo partizan. Došlo je do nekih promena tokom ove sezone, i to značajnihih što je i bilo očekivano jer je većina igrača koji su iskočili u prethodnih godina, nastavili dalje i napredovali u karijerama. Međutim, i dalje je to tim sastavljen od kvalitetnih i iskusnih igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    9. decembar 2016 | 21:15

    Nikolicu slinavko, ako nisi svestan sta si rekao, onda otvori ovaj portal i procitaj jos jednom koliko si veliku glupost izustio da je komicno. Zar mislis da Radnicki Nis nema vecu zelju od vas da pobedi svaku utakmicu, ili Cukaricki, Vojvodina, Novi Pazar, Javor, Napredak... svi ovi klubovi veruj mi 1000% imaju vecu zelju za pobedom nego vi.

  • SAŠA FRANKFURT

    9. decembar 2016 | 18:16

    Jel to ima neka nova mera za "želju"??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA