Iz Partizana poručuju: Uradićemo sve da zadržimo Leonarda i Evertona

- Imamo jasnu projekciju koji igrači bi ove zime trebalo da odu iz Partizana - tvrdi Ivica Iliev

  • 4

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev uverava da će klub uraditi sve da u predstojećem zimskom prelaznom roku zadrži brazilske fudbalera, Leonarada i Evertona.

Poruka na Instagramu koju je ostavio najbolji strelac crno-belih i Superlige unela je paniku jer se stekao utisak da se Leonardo oprašta od kluba, ali je ubrzo stiglo objašnjenje da se radi o odmoru.

- Nije bilo nikakvih razgovora o njegovoj prodaji, ni bilo kakvih najava. Uradićemo sve što je u našoj moći da ne dođe do prodaje Brazilca - rekao je Iliev za "Novosti", koje podsećaju da ima zaintersovanih klubova za Evertona.

- Imamo jasnu projekciju koji igrači bi ove zime trebalo da odu iz Partizana. Radi se o dvojici ili trojici, a ja tvrdim da Everton i Leonardo nisu projektovani da napuste klub ove zime. Cela prašina se podigla potpuno bespotrebno. Ukoliko i dođe do ponuda uradićemo sve da Everton i Leonardo budu deo tima i u drugom delu sezone.

Neki igrači bi mogli da odu "i pre nego što su došli", konkretno da ode i Nikola Đurđić, koji je došao kad i već odbegli Miroslav Radović.

- Najvažnije je da Partizan ima dobar tim, da igra onako kako navijači to žele. Pritom ne govorim o imenima onih koji bi mogli da odu ili dođu, bitno je da radimo planski i da tim ne trpi. A da li će se to dešavati sve u roku od mesec dana, tri ili šest uopšte nije važno - zaključio je Iliev.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laky

    10. decembar 2016 | 00:14

    Uradili ili ne to vam je obaveza svaka druga opcija je srazmerna unistavanju kluba i onda ce se svi navijaci okupiti na stadionu i dok ne vidimo ledja zadnjem iz uprave nema razlaza pa vi nastavite da slusate vase nalogodavce

  • Dr.

    10. decembar 2016 | 09:58

    Ovo smo vec vise puta slusali a svi dobro znamo kako ce da se zavrsi. Tako da Vucelic i njegov ucenik Vazura ne moraju da trose reci,dovoljno je da zinu i da slazu! Pozdrav za sve iskrene Grobare!

  • Budak

    10. decembar 2016 | 08:46

    Ko da uradi!? Vazura!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA