≫ 

Iskoristio je šansu protiv Fenera, evo naznake da će Zvezdin talenat igrati i protiv Budućnosti!

Dobrić bi mogao da dobije novu šansu protiv Podgoričana

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće ekipi Budućnosti u nedelju od 19 časova, a šansu da duel najavi putem zvaničnog sajta kluba dobio je Ognjen Dobrić.

Ovaj momak nije se naigrao od početka sezone, ali je pokazao da ima kvalitet kada je ušao u igru protiv Fenerbahčea. Za  12 minuta ubacio je 10 poena uz skok, asistenciju i ukradenu loptu, pa bi mogao da se nađe u timu i protiv Podgoričana.

- Odličan tim, ekipa napravljena za prvo mesto i sa mnogo pojedinaca koji su igrali ovakve utakmice, počev od Markusa Vilijamsa za koga znamo koliko može. Doveli su i Savovića, vratili Gordića, tu je ponovo i Rejnolds, braća Šehović, sada su angažovali i novog igrača na centarskoj poziciji što samo potvrđuje kakve su im ambicije. Ipak, odmorićemo se i spremiti za ovaj meč, prvi cilj je da budemo koncentrisani i da sa puno energije odgovorimo na sve izazove na parketu - rekao je Dobrić.

Zvezda će u subotu od 18 časova trenirati u hali Morača, a u Beograd će se vratiti u ponedeljak u jutarnjim časovima, kada će početi pripreme za susret sa Makabijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    10. decembar 2016 | 15:20

    Boriša Simanić je svoj prvi nastup za Zvezdu demonstrirao takošto je dominirao protiv Real Madrida.Lupao im banane,kucao,davao trojke....a onda ga je Radonjić zakucao za klupu,čak ni u Aba ligi nije igrao i bojim se da dečko propada i da ćemo ga izgubiti.E ne bi me čudilo da naš stručnjak sad nosi na duši i Dobrića i Simanića jer Dangubića već nosi.Od Dangubića je napravio košarkaškog invalida.Nisam u životu video igrača da igra tako stegnut i sa tolikom strahom.A i Tejića je upropastio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA