≫ 

Srbija nije imala šanse protiv Nemačke: Prvi poraz rukometašica na Evropskom prvenstvu (VIDEO)

Naredne rivalke izabranicama Dragice Đurić su Holanđanke

  • 19

Srpske rukometašice su prvi put poražene na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

Dosta bolje od naših devojaka u prvom meču druge faze takmičenja u Geteborgu bila je Nemačka, koja je slavila 26:19 (14:10).

Nemice su vladale situacijom bukvalno od početka meča - brza dva gola dala su zalet, a na drugoj strani prokockana akcija, stativa i promašaj sa sedmerca. Izabranice Dragice Đurić nisu mogle da izađu na kraj sa odbranom protivnica, dosta su grešile, a i napad je mora da bude na boljem nivou.

Sve igračice Nemačke koje su izašle na teren su postigle makar jedan gol, a najefikasnija je bila Ane Hubinger i Svenja Huber sa po četiri gola. Kod nas je briljatna bila Tamara Georgijev sa sedam golova, ali su je donekle pratile samo Dmitrović sa četiri i Krpež sa tri gola.

Jedino u finišu prvog poluvremena su devojke uspele da se sa -7 približe na -4, ali loš početak drugog poluvremena ugasio je nade za eventualnim preokretom.

Sledeći meč naše rukometašice igraju protiv Holandije u ponedeljak od 18.30, a poslednji meč u grupi na programu je u sredu protiv Francuske od 20.45.

Podsećamo, naše rukometašice su u drugu rundu prenele tri boda, posle pobeda nad Slovenijom (36:34) i Španijom (25:23), kao i jučerašnjeg nerešenog ishoda sa domaćom selekcijom (30:30).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    10. decembar 2016 | 16:56

    Uz svu napetost i neizvesnost utakmice,dodatnu zabunu unosi komentator Kovinjalo,koji kao da ne zna gde se nalazi.

  • ♡♥♡

    10. decembar 2016 | 18:36

    Ovo ćemo zaboraviti idemo dalje :-)

  • bobi

    10. decembar 2016 | 17:23

    Tragedija mi neznamo da izgubimo normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA