Kostić pocepao mrežu za pobedu Hamburgera, nemilosrdni Bajern petardom razneo Volfsburg (VIDEO)

Srpski reprezentativac pokrenuo svoj tim, koji je konačno zabeležio pobedu posle više od mesec i po dana

  • 0

Hamburger je zahvaljujući srpskom reprezentativcu Filipu Kostiću pobegao sa dna Bundeslige nakon 14. kola, pošto je on bio zaslužan za trijumf nad Augzburgom od 1:0. Bajern je posle ovog kola lider prvenstva, pošto je demolirao Volfsburg sa 5:0, dok je Lajpcig poražen na gostovanju Ingolštatu.

Dortmund takođe nije uspeo da savlada Keln na gostovanju i već izbiljno zaostaje za vodećim dvojcem.

Hamburger je pobegao sa dna tabele uz pomoć Kostića, koji je u 68. minutu bio na pravom mestu posle jednog dobrog pokušaja njegovog saigrača sa ivice kaznenog prostora. Lopta se od stative odbila u polje, gde ju je spremno dočekao Kostić i zakucao je u mrežu.

Filip Kostic Goal HD - Hamburger SV 1-0 FC... by gooooooooooal

Bajern je bio nemilosrdan na svom terenu protiv Volfsburga (5:0) i iskoristio je poraz Lajpciga da preuzme vrh tabele.

Goleadu je fenomenalnim pogotkom otvorio Arijen Roben, koji je sa ivice kaznenog prostora parabolom matirao protivničkog golmana. Nastavio je Levandovski sa dva gola kada se našao na pravom mestu i nije mu bilo teško da zatrese mrežu, dok su konačan rezultat postavili Tomas Miler, a zatim i Daglas Košta.

Bayern Munich vs Wolfsburg 5-0 - All Goals... by YNWAHD

Dortmund je u 90. minutu izbegao poraz u Kelnu, iako i sa jednim bodom ne mogu preterano da budu zadovoljni jer im vodeći dvojac već beži osam bodova. Najzaslužniji za bod je Marko Rojs, koji je iskoristio dobru asistencije Ramosa sa desne strane i tako poravnao rezultat. Prethodno je Rudnevs u 28. minutu doneo prednost ''Jarčevima'', kada je bio najviši u skoku posle centaršuta Hektora iz slobodnog udarca.

Lajpcig je poražen od Ingolštata sa 1:0 golom Rožera u 12 minutu, koji je bio najviši u skoku posle jednog prekida i samo je ćušnuo loptu i skrenuo je u gol. Doskorašnji lider Bundeslige nije uspeo do kraja da izjednači rezultat, pa je sada na debi prvog mesta sa 33 boda sa Bajernom, ali i slabijom gol razlikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA