USPAVAO GA STOJEĆI! Zavrteo se 360 stepeni i nokautirao protivnika nogom u glavu! (VIDEO) (FOTO)

UFC 206 nije razočarao ljubitelje ovog sporta, pošto je svaka borba bila spektakularna

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iako je UFC 206 bio unapred značajno upropašćen otkazivanjem glavne borbe između Danijela Kormijera i Entonija Džonsona, zbog povrede aktuelnog šampiona Kormijera, ostali borci nisu razočarali publiku.

>>> Njene grudi jedva staju u brus, ali je to nije sprečilo da debituje u UFC (FOTO)

Čak je i zamenjeni glavni događaj bio pod znakom pitanja, borba između Maksa Holoveja i Entonija Petisa, zato što Petis nije uspeo da smanji kiliažu na dozvoljenu granicu pred borbu za privremenu titulu u pero kategoriji.

Zbog toga on u slučaju pobede ne bi dobio pojas, a borba se svakako održala. Holovej ga je brutalno razbio i tehničkim nokautom u trećoj rundi došao do privremenog pojasa u pero kategoriji, koji trenutno drži Žoze Aldo, nakon što je isti oduzet Konoru Mekgregoru.

Drugi najjači događaj večeri bila je borba između Donalda Seronea i Meta Brauna, koja je takođe završena nokautom i to kakvim! Borba je bila intenzivna i žestoka tokom sve tri runde, gde su jedan drugog obarali na pod, da bi na kraju ''Kauboj'' jednim udarcem nogom u vrat nokautirao Brauna.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Jednu od najjačih borbi imali su Kub Svenson i Du Ho Čoi, u kojoj su obojica bili krvavi od brutalnih udaraca, da bi na kraju odlukom sudija pobedilo Svenson. Kevin Gastelum je bio bolji od Tima Kenedija, a Emil Feber od Džordana Meina u glavnim borbama.

Iako nije bio uvršen u najjači deo programa, najbolji potez viđen je u borbi Landa Vanate i Džona Makdešija.

Vanata je definitivno zaslužio nagradu za nokaut večeri, pošto je posle okreta za 360 stepeni nogom pogodio u glavu protivnika i patosirao ga.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo, prava umetnost:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA