UMALO MU PUKLA KOŠULJA: Navijači Reala su oduševljeni reakcijom Ronalda posle gola Ramosa! (FOTO) (VIDEO)

Najveća zvezda Reala nije bila u konkurenciji za tim protiv Deportiva, ali je emotivno ispratio meč iz lože Santjago Bernabeua

  • 2

Real Madrid je u dramatičnom meču savladao Deportivo iz La Korunje sa 3:2, golom kapitena Serhija Ramosa u 93. minutu. Bili su lideri prvenstva i nadomak poraza jer su gosti vodili do 84. minuta, ali je u završnici viđen veliki preokret.

>>> Real umalo izgubio bez Ronalda, igrači hteli da se biju, a onda ih je u sudijskoj nadoknadi OPET spasio Serhio Ramos! (VIDEO)

>>> Najveće foliranje u istoriji fudbala: Golman glumio da je mrtav da bi ukrao vreme, a onda su mu se igrači Reala brutalno osvetili (VIDEO)

Zidan je na ovoj utakmici odmarao najveću zvezdu tima Kristijana Ronalda, koji je meč posmatrao iz lože Santjago Bernabeua, sa svojom devojkom Georginom Rodrigez. U početku mu je ona bila zanimljivija nego utakmica, ali je na kraju drame pomno pratio meč i na kraju se silno obradovao.

>>> Ronaldo u loži gleda samo nju, a devojka sa druge strane se neviđeno smorila (VIDEO)

Fotoreporteri nisu propustili da zabeleže trenutak njegove radosti u loži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA