≫ 

ĐURĐEVIĆEVO BRDO! Neverovatni napadač Partizana sam razneo Čukarički (VIDEO) (FOTO)

Urođ Đurđević izdominirao het-trikom u duelu protiv Čukaričkog u kome je Partizan slavio sa 3:1

  • 41

Grobari se klanjanju Urošu Đurđeviću! Napadač Partizana je bukvalno sam poravnao Banovo brdo, koje bi posle ove utakmice moglo u šali da se zove Đurđevićeveo brod (pošto Jagodina ima Đurđevo). Crno-beli su slavili sa 3:1 protiv Čukaričkog, a za to je najzaslužniji napadač koji je došao ovog leta, koji je postigao het-trik.

>>> BOMBA ĐURĐEVIĆA KOJOM JE ''UBIO PAUKA'': Komentator je izgovorio interesantne reči posle golčine (VIDEO)

Čukarički - Partizan 1:3

(Ožegović 35 pen - Đurđević 1, Đurđević 51, Đurđević 63)

Stadion: FK Čukarički Sudija: M. Mažić

Čukarički: Petrić, Bulatović, Mašović, Pjasentin, Živković, Lagator, Srnić, Regan, Kajević, Jevtić, Ožegović

Partizan: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Leonardo, Everton, Jevtović, Janković - Đurđević, Božinov

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Samo što je meč počeo, već je bilo 1:0 na semaforu. Zvanično, posle 11 sekundi Đurđević je matirao Petrića i tako oborio rekord Super lige kao strelac najbržeg gola u istoriji.

Jevtović je sa centra poslao loptu ka Vulićeviću, koji je sa centra poslao loptu u prostor ka Đurđeviću, koji je izašao sam pred golmana Čukaričkog i matirao ga.

Usledio je buran period do 35. minuta, kada je Čukarički imao nekoliko šansi, a najbolju Aleksandar Jevtić, koji je propustio priliku da bolje šutira iz jedne izgledne pozicije ugrozi Kljajića. Nastavila je Čuka da napada, a u 35. minutu je došla i do izjednačenja sa bele tačke, nakon što je Milorad Mažić dosudio diskutabilan penal za domaćina, posle kontakta Miletića i Ožegovića.

Ožegović je i preuzeo odgovornost i pogodio sa penala za izjednačenje.

Posle toga su viđene ružne scene, Kada su sa tribina navijači Partizana vređali najboljeg srpskog arbitra, a došlo je i do tenzija na terenu i jednog koškanja, koje je pretilo da preraste u tuču. Ipak, Mažić je žutim kartonima smirio najratobornije i poluvreme je privedeno kraju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Mažić dosudio sporan penal za Čuku, Grobari ga brutalno izvređali! (VIDEO)

Crno-beli su i u nastavku ušli mnogo agresivnije i već posle 6 minuta nastavka poveli su sa 2:1. Božinov je sjanom loptom izbacio Đurđevića u prostor samog pred gol Čukaričkog, a njemu nije bilo teško da lobuje istrčalog Petrića za 2:1.

Čukarički je posle primljenog gola brzo imao priliku za izjednačenje, ali je Ožegović slabo reagovao u povoljnoj prilic, te je ubrzo stigla i konačna kazna.

Ponovo je na scenu stupio Đurđević. Majstorskim golom posle bombe sa oko 25 metara pogodio je rašlje gola Čukaričkog i tako upotpunio savršen meč za sebe, a Partizanu doneo pobedu i konačan rezultat od 3:1.

Partizan sada ima 45 bodova, šest manje od lidera prvenstva i jesenjeg prvaka, Crvenu zvezdu, koja je to obezbedila kolo pre kraja. Poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva, Partizan igra protiv Spartaka iz Subotice na svom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laky

    11. decembar 2016 | 17:16

    Nista novo kad je Mazic u pitanju morace jos bar 2 svirati jel toliko je Partizan jaci. Mazic sramota SrBskog fudbala i sudjenja Partizan pod hitno da trazi njegovo izuzece sudjenja partizanovih utakmica sto ima pravo a i niz dokaza o njegovoj mrznji prema tom klubu i navijackom sudjenju a ne kako fudbalska pravila nalazu.

  • Angry

    11. decembar 2016 | 15:56

    Koliko ja vidim sve su zvezdasi u oba klubica.

  • Igor

    11. decembar 2016 | 15:56

    2:1 za Cuku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA