Kome je to napadač Partizana poslao poruku posle het-trika? Govorili su da sam problematičan...

Uroš Đurđević otvorio dušu posle fenomenalne partije na Brdu

  • 4

Napadač Partizana Uroš Đurđević obeležio je kolo u Superligi superproduktivnim učinkom protiv Čukaričkog - tri gola, rekordom lige u brzini postignutog gola, i dva efektna pogotka (lob i hitac pod prečku).

>>> ĐURĐEVIĆEVO BRDO! Neverovatni napadač Partizana sam razneo Čukarički (VIDEO) (FOTO)

I ovaj meč je pokazao da je uprava crno-belih pogodila pravo u metu kada je angažovala mladog reprezentativca Srbije koji na ukazano poverenje uzvraća višestruko na terenu.

Ali nije sve do sada bilo "med i mleko" po Uroša. Seća se da je bilo onih koji nisu verovali da će uspeti jer mu "glava" nije na mestu. Za takve, Đurđević je imao poruku posle meča na Banovom Brdu.

- Što se tiče golova, oni su mi nagrada za mnoge ružne stvari koje su mi se dešavale u prošlosti, koje sam uz porodicu i devojku izdržao. Uz sve treninge sa ekipom trenirao sam i individualno. Naravno, tu su bili i ljudi koji sada vode moju karijeru i koji su ludački verovali u mene, iako je bilo i onih zluradih koji su rekli da nisam dobar igrač, da sam problematičan. Na žalost tih ljudi, izabrao sam pravi klub, imam stručni štab koji me poštuje, hvala Bogu igram dobro, dajem golove, Partizan diže formu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ostaće zapisano: Đurđević je novi rekorder Superligi kao strelac najbržeg gola ikada.

- Za rekord sam saznao neposredno po ulasku u svlačionicu i naravno da mi je drago, jer rekord je rekord.

Naravno, iza svakog uspeha pojedinca stoji tim, zna to vrlod dobro Uroš.

- Moram reći, bez trunke kurtoazije, da je ovo i uspeh cele ekipe. Setite se asistencija Vulićevića i Božinova, pa kako bih ja sam sve ovo uradio bez njih. Hvala im! Hvala Bogu, samo da me zdravlje posluži i trudiću se da nastavim u istom ritmu. Bez obzira kako vama to izgleda, ali meni je ekipa na prvom mestu. Zamislite da je nekim slučajem, ne daj Bože, bilo 3:3. Šta bi značila moja tri gola? Ništa.

Za kraj, reči Đurđevića koje najviše ulaze u uši navijača Partizana.

- Rekao  sam skoro i sada ponavljam – mogu da odigram loše, mogu da promašim zicer, mogu da imam golgeterski post (ne daj Bože), ali uvek ću ginuti, izgarati, neću štedeti ni sebe, ni druge. Nisam neko ko teatralnošću skreće pažnju na sebe. Teren je moja istina i tu dajem sve od sebe, pa i preko toga. Iskreno hvala navijačima na ovacijama”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    12. decembar 2016 | 08:45

    Да је било 3:3 ушао би Петрић и дао ауто гол.

  • Milan

    13. decembar 2016 | 13:52

    Kad smo kod teatralnosti konstantno to radi cim udje u sesnaesterac inace u odlicnoj je formi i dobar igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA