Sjajna partija Lazovića ostala u senci hrvatskog napadača (VIDEO)

Marcelo Brozović sa dva gola najzaslužniji za pobedu "neroazura"

  • 2

Bivši fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović igra u velikoj formi u dresu Đenove, mada još jedna njegova odlična partija ovoga puta nije bila dovoljna za pobedu, niti za remi, jer su "grifoni", pomalo nesrećno, poraženi od Intera u Milanu - 2:0.

Oba gola za domaći tim postigao je Hrvat Marcelo Brozović.

Dok napadač "neroazura" nije zablistao, Lazović je bio centralna figura meča o čemu svedoči i podatak da su sve prilike koje su gosti kreirali pred golom Handanovića išle preko našeg fudbalera.

Lazović je bio nezadrživ po desnoj strani, ali nije imao sreće u prvoj opasnoj situaciji kada je već savladao Handanovića ali se ispred mreže isprečio a Danilo D’Ambrosio i metar od gol linije sklonio loptu na sigurno.

Nastavio je brzonogi Čačanin da šparta po krilu i muči defanzivce domaćeg tima. U roku od samo nekoliko minuta dva puta je slao saigračima još upotrebljivih centaršuteva koje ovi nisu umeli da meterijaliziju. U prvoj situaciji Okampos je igrao rukom, a nedugo potom isti igrač je pokupio Lazovićevu nabačenu loptu, ali je Handanović sjajno intervenisao.

Kako to obično biva, posle promašaja, sledi kazna. Brozović se najbolje snašao u kaznenom prostoru i savladao golmana gostiju.

I u nastavku meča, Lazović je bio nezadrživ. Handanović je najpre odbranio udarac Srbina u situaciji "jedan na jedan", da bi još jedan Lazovićev prodor ponovo ostao neiskoriščen jer je lopta kojom je "gađao" napadače, prošla između Ninkovića i Simeonea.

Konačno, nešto otvoreniju igru gostiju Inter je kaznio drugim golom, ponovo preko Brozovića, i time stavio tačku na pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA