Ovog vikenda je potvrđena najveća greška Grofa Božovića u Zvezdi i navijači ga baš kritikuju zbog nje (VIDEO)

Navijači crveno-belih su posle utakmice Čukarički - Partizan žestoko kritikovali svog trenera

  • 14

Uroš Đurđević igra u neverovatnoj formi u Partizanu u poslednje vreme, a posebno je eksplodirao na utakmici protiv Čukaričkog, gde je postigao het-trik uz najbrži gol u istoriji Superlige, kao i dva sjajna gola, jedan lobom, a drugi pravom bombom sa oko 25 metara.

Grobari su u transu i slave svog špica, a malo je falilo da to bude potpuno drugačije i da umesto trka ka Jugu, promeni pravac ka Severu. Falilo je samo odobrenje Miodraga Božovića na već ugovoren transfer tokom leta.

Prema nezvaničnim informacijama, Zvezdan Terzić je već proslavljao transfer talentovanog fudbalera, ali je usledio veto Božovića i posao je propao.

Trener Zvezde je smatrao da mu kapiten mlade reprezentacije Srbije nije potreban, a iz Grofove izjave pred 152. večiti derbi može se zaključiti da je smatra bi Đurđević bio višak u konkurenciji koju su crveno-beli imali u napadu.

- Đurđević je veoma talentovan igrač. Verovatno bi i došao u Zvezdu ovog leta, ali imali smo u tom trenutku dovoljno fudbalera u napadu, tako da ga nismo doveli - izjavio je Božović kada je na konferenciji pred derbi dobio pitanje o napadaču Partizana, koji je bio na pragu Zvezde, koga je usput i pecnuo u nastavku odgovora.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- A, kad neko ne potpiše za Crvenu zvezdu odmah navija za Partizan od malih nogu.

Đurđević je sa devet pogodaka u Super ligi, po čemu je na drugom mestu, sa golom zaostatka u odnosu na Leonarda, a naročito igrama u poslednje vreme, pokazao da je Grof Božović pogrešio u proceni. Naročito kada se vidi da sada Zvezda ima problema sa Vieirom, pa joj u napadu igraju Orlandić i Sikimić, dok Stefan Ilić, koji je došao letos još nije ni debitovao.

Navijači Zvezde su odmah posle utakmice Partizana i Čukaričkog počeli sa kritikama na račun Božovića zbog toga što nije želeo da dovede Đurđevića.

Nedavno je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević u jednom intervjuu pokušao da opravda grešku izgovorom da je Đurđević čekao da li će dobiti ponudu iz inostranstva.

- Nema žala. To je zaboravljena priča za nas. Možda se ne bi uklopio, ili mu više odgovara stil Partizana. Priča je završena u stilu „javiće se, neće se javiti“. Hteli smo da ga dovedemo, ali nismo mogli više da čekamo. Verovatno je hteo da vidi ponude iz inostranstva, mi nismo mogli da čekamo. Izabrao je Partizan, neka mu je sa srećom - zaključio je Raosavljević.

Pogledajte i het-trik Đurđevića koji je ponovo pokrenuo ovu temu:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xman

    12. decembar 2016 | 16:20

    Na vrhu liste strelaca u ovakvoj premijer ligi su dva igraca Partizana. Iliev ipak ubo bombe ma sta ko reko. Plus Everton uz njih.

  • Putin R.S

    12. decembar 2016 | 16:59

    Pa dobro, desilo se i tu je kraj. Svi mi u zivotu gresimo, a moglo je da se desi da dodje i da nebude na ovom nivou.

  • Miki Maus Gargamel

    12. decembar 2016 | 16:51

    Ovo nije samo slucaj sa Djurdjevicem. Brdo srpskih sada i svetskih igraca su dobili dijagnozu pametnjakovica iz Zvezde i Partizana da nisu talentovani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA