Berluskoni odbio ponudu PSŽ-a od 46 miliona za Silvu

Oba kluba potvrdila da do najavljenog najvećeg letnjeg transfera ipak neće doći

  • 0

Predsednik fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni odlučio je da odbije rekordnu ponudu Pari Sen Žermena od 46 miliona evra za transfer Brazilca Tijaga Silve.

- Predsednik je "prelomio", Tijago Silva ostaje u Milanu - objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Istovremeno, i Parižani su potvrdili da od transfera neće biti ništa.

- PSŽ je odlučio da se povuče iz pregovora sa Milanom oko transfera Tijaga Silve - piše na zvaničnom Tviter nalogu vicešampiona Francuske.

Berluskoni je pre samo dva dana izjavio da je nemoguće odbiti takvu ponudu, ali se predomislio posle javnih poziva da Silva mora da ostane u Milanu.

Antonio Kasano je izjavio da će napustiti Milan ukoliko ode Silva, Zlatan Ibrahimović je dodao da bez Brazilca "rosoneri" ne mogu da budu konkurentni u Ligi šampiona, dok je legendarni kapiten Paolo Maldini istakao da će klub pokazati slabost ukoliko Silva bude prodat.

Ipak, možda i odlučujući bio je negativan stav Berluskonijeve ćerke Barbare, direktorke u klubu, koja je pre šest meseci stopirala i prodaju svog dečka Alešandre Pata, takođe Pari Sen Žermenu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA