• 3

Ronaldova iskrena ispovest: Osećam se kao nevin čovek u zatvoru

Sin mi ide u školu, neke stvari već razume. Sve me je ovo uznemirilo, trudim se da radim sve ispravno i budem transparentan. Nemam razlog da lažem, sve što je trebalo da se uradi je da se ukuca moje ime na internetu i tu se sve vidi, kaže Portugalac aludirajući na optužbe o malverzacijima sa porezom

  • 3

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izjavio je da mu je portal "Footbal Leaks" pokvario užitak zbog dobijanja Zlatne lopte i slikovito objasnio da se oseća kao nevina osoba u zatvoru.

>>> Tajna glasanja za Zlatnu loptu: Razlika između Ronalda i Mesija je brutalna!

Footbal Leaks" objavio je da je Portugalac koristio povoljniji poreski sistem na britanskim Devičanskim ostrvima i sakrio 150 miliona evra kako bi prisvojio više novca od multinacionalnih kompanija sa kojima je sklapao ugovore, ali je Ronaldo kasnije demantovao takve tvrdnje i dokumentovao podatke.

- Postoji mnogo nevinih ljudi u zatvoru, a ja se osećam kao jedan od njih. Naravno da mi je pokvaren užitak, neću da lažem i kažem da nije. Nisam licemer, ne kažem uvek šta mislim zbog predrasuda, ali takvi natpisi doneli su mi veliku štetu - rekao je Ronaldo za francuski magazin "Frans fudbal", koji mu je dodelio nagradu za najboljeg igrača.

Ronaldo je naglasio da su takve tvrdnje najteže pale njegovoj porodici, posebno njegovom sinu.

- Sin mi ide u školu, neke stvari već razume. Sve me je ovo uznemirilo, trudim se da radim sve ispravno i budem transparentan. Nemam razlog da lažem, sve što je trebalo da se uradi je da se ukuca moje ime na internetu i tu se sve vidi poručila je zvezda Reala.

Ronaldo je četvrti put dobio Zlatnu loptu, nakon što je ove godine sa Realom osvojio Ligu šampiona, a sa reprezentacijom Portugalije prvenstvo Evrope.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima