Dirljiv susret Mesija i dečaka iz Avganistana koji je rastužio planetu noseći njegov dres od plastičnih kesa (VIDEO)

Zvezda Barse ispunila san dečaku koji je pre nekoliko meseci bio na naslovnicama svih svetskih medija

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mlad dečak iz Avganistana, koji je kasnije identifikovan kao Murtaza Ahmadi (5), je pre nekoliko meseci rastužio ceo svet kada se internetom raširila njegova fotografija sa ručno napravljenim dresom Lionela Mesija, i to od plastičnih kesa.

>>> Tajna glasanja za Zlatnu loptu: Razlika između Ronalda i Mesija je brutalna!

Tada je pokrenuta kampanja da se pomogne dečaku da upozna Mesija i da dobije pravi dres, a Barselona je kao veliki klub odmah reagovala i poslala mladom dečaku originalni dres sa Mesijevim potpisom.

Takođe je obećano da će prvom prilikom dečak imati priliku da lično upozna Mesija. Sada su se konačno stekli uslovi da ga upozna. Barselona i Mesi su trenutno u Kataru, pa je to bila prilika da upozna Ahmadija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On i njegova porodica su se iselili iz Avganistana u Pakistan, a sada im je organizovano da dođu u Katar, kako bi mališan upoznao Mesija.

Susret je bio dirljiv. Mesi je sa osmehom na licu držao za ruku mališana koji je nosio njegov dres, koji je ranije doneo, a zatim ga je podigao i uzeo u naručje.

Kamere su sve to zabeležile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA