• 52

Ovako je Vučić prokomentarisao podršku Nenada Lalatovića (VIDEO)

Posle komentara koji je trener Vojvodine rekao da se nada da će Vučić vladati još 50 godina, oglasio se i premijer Srbije

  • 52
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nenad Lalatović je na konferenciji za medije neočekivano pomenuo premijera Srbije Aleksandra Vučića i istakao kako ga mnogo voli i da mu želi da vlada još 50 godina. Ta njegova izjava izazvala je veliku polemiku na društvenim mrežama, kao i na komentarima na portalima, a samo na Telegrafu stiglo je oko 100 komentara na tu vest.

Bilo je onih koji ga podržavaju u toj izjavi, ali i onih koji su ga kritikovali. Nekoliko sati kasnije, na konferenciji koju je u Vladi Srbije sazvao Aleksandar Vučić, govoreći o otvaranju poglavlja u pregovaračkom procesu Srbije sa Eu, pomenuo je i Nenada Lalatovića.

Premijer je rekao da je reč o ''nekom treneru'' i da misli da je trener Vojvodine u pitanju i tako rekao da ne poznaje najbolje mladog stručnjaka, koji je prethodno trenirao i Crvenu zvezdu, ali je naglasio da i njega mnogi napadaju zbog toga što je kao mlad momak rekao ono što misli, a takođe je pomenuo da je slično prošao i Davor Štefanek, kada se posle osvajanja zlata u Riju zahvalio premijeru Srbije.

>>> Lalatovićeva poruka Vučiću: Dabogda vladao još 50 godina, volim ga mnogo! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

- Sad je kriv i Nenad Lalatović. Reč je o nekom treneru. Mislim treneru Vojvodine. Mlad momak pa iskreno rekao šta misli. Sada je i on kriv, kao što su bili krivi Davor Štefanek i Bule Goncić zato što su rekli šta misle - poručio je premijer Srbije, aludirajući na uvredljive komentare koji su stigli na račun Lalatovića, povodom njegove izjave da bi voleo da Vučić bude na čelu Srbije još 50 godina.

Pogledajte i video Vučićeve poruke u kojoj pominje Lalatovića:

Pogledajte i trenutak kada Nenad Lalatović pominje Vučića, koji se nalazi na 6:44 u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

 

Komentari

  • vitomir

    Izjava Lalatovica mi lici na udvaranje Vucicu za eventualnu podrsku za trenera Zvezde.

  • Miroslav

    On je ti rekao aludirajući na diktatorskog premijera koji spunuje

  • Goran

    Ono što je Lalatović rekao misli i podržava većina naroda u Srbiji.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima