≫ 

SAVRŠEN PRIZOR: Atletska dvorana na Banjici prepuna dece! Jevrosimović otkrio u kom gradu će se graditi nova (VIDEO)

Kratak video koji smo vam pripremili je dokaz koliko je ovaj objekat za kratko vreme postao važan za sport, život i zdravlje najmlađih

  • 5

Ako biste ovih dana ušli u atletsku dvoranu na Banjici, koja je otvorena pre više od godinu dana, oduševili biste se prizorom.

Mi svakako jesmo kad smo videli oko dvesta dece koja trče, preskaču prepone, skaču udalj, dok ih sa tribina gledaju brojni roditelji.

Sjajna slika je dokaz koliko je ovaj objekat za kratko vreme postao važan za sport, život i zdravlje najmlađih.

- Baš je zabavno... Skačemo udalj, preskačemo prepone. Na Marakani je skoro uvek gužva. a ovde ima puno prostora - rekao je jedan od dečaka.

Posebno je bio zadovoljan predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović.

- Pa ovo je zaista van naših očekivanja, kao što vidite ovde ima oko 200 dece. Kada smo otvorili dvoranu, imamo više od 500 dece svaki dan, ukupno oko 1.000 atletičara, a sve ukupno kroz dvoranu dnevno prođe između dve i tri hiljade ljudi - rekao je Jevrosimović i najavio:

- Ono što želim da kažem je i da će Srbija dobiti još jednu atletsku dvoranu, u Ćupriji. Naime, atletska staza koja će biti montirana tokom Evropskog prvenstva u beogradskoj Areni biće postavljena u Ćupriji. Od skoro nismo imali nijednu, a sad ćemo da imamo tri dvorane, imamo poludvoranu u Novom Sadu. Na kraju bih želeo da se zahvalim ministarstvima sporta i odbrane kao i Vladi Srbije što su izdvajili značajna sredstva ne samo za dvoranu, već i za organizaciju Evropskog prvenstva naredne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branko

    14. decembar 2016 | 02:37

    Veso svaka ti cast za angazovanje oko atletike koja je kod nas godinama u zapecku!!! treba da budes dozivotni predsednik atletskog saveza Srbije, realno nikoga pre nije bilo briga za atletiku, ovakvi uslovi i ambijent su za svako postovanje!!! svaka cast majstore!!!

  • čika velja

    15. decembar 2016 | 08:46

    Ne mogu da verujem da ima likova koji za ovakvu "priču" (deca i sport) daju "palac dole"?! Ili vas je g-din Jevrosimović pregazio u poslovnom smislu (verujem kao neradnike) ili imate ozbiljnih problema sa mozgom?!

  • nikos

    14. decembar 2016 | 03:17

    Pravi čovek na pravom mestu. Klinci su preslatki a Nina puca od lepote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA