≫ 

Hrvatski navijači neće ni da čuju za Regionalnu ligu: Sa državom sa kojom smo ratovali ne želimo takmičenje, nećemo u Niš!

Bed blu bojsi, Torcida i Armada dužu ruke protiv regionalnog fudbalskog takmičenja

  • 50

Ako je suditi po stavovima zvaničnih navijačkih grupa klubova koji bi igrali u Regionalnoj ligi, takvo takmičenje se neće desiti.

Još kada se proletos pojavila informacija da bi regionalno fudbalsko takmičenje moglo da zaživi kroz par godina, navijači Crvene zvezde i Partizana su vrlo jasno stavljali do znanja da to ne žele.

Sličan stav imaju i hrvatske navijačke grupe, Bed Blu Bojs i Torcida.

Navijači Dinama su ranije istakli da ih ne zanima nikakva liga s klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, i da će se svim sredstvima boriti protiv nje, a portalu Index.hr su taj stav ponovili i sada:

- Nikakva jugo-liga ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska - poručili su iz Dinamovih navijača.

Navijači splitskog Hajduka su još 2010. poručili "je**la vam regionalna liga mater", a tadašnji sekretar grupe Stipe Lekić je poručio:

- Ratovali smo s tom državom i sad bi trebalo ponovo da igramo zajedno. Ne dolazi u obzir. Ne zanima nas da putujemo u Čačak ili Niš.

Printskrin: youtube/KnTorcida Split Printskrin: youtube/KnTorcida Split

Damir Grujić, koji je danas Torcidin sekretar, tvrdi potpuno isto.

- Apsolutno smo protiv bilo kakvog takmičenja s klubovima iz bivše Jugoslavije. Kažu da se diže kvalitet fudbala, da je to dobra ideja. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u nikakvu ligu - rekao je Grujić.

Na kraju, i Armada, navijačka grupa Rijeke, diže ruku protiv lige.

- Navijači su apsolutno protiv regionalne lige, nema razloga da se vraćamo 20 godina nazad, da se ponavljaju razne scene, a uostalom, između toga je bio rat - preneo je još 2012. godine stav navijača Rijeke sekretar Kluba navijača Denis Povh.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angmar

    14. decembar 2016 | 14:07

    koji navijaci Dinama??Pa njih nema ni 150 na utakmici,u vezi cega da s eoni pitaju??!!I za sve druge navijace,ko vas sta pita?Ne morarte da dolazite i CAO.VAse baklje,topovksi udari i slicne gluposti su se smucile svima.Odlicno,taman ce dolaziti normalan svet.

  • Goran from da hood

    14. decembar 2016 | 13:58

    U Cacak i Nis ne, ali zato ste svi na beogradskim splavovima. Nikad da ni ne zazivi demonska liga!

  • Mimi

    14. decembar 2016 | 13:29

    Ajmo sve to sa Rumunima, Bugarima,Makedoncima, Bosancima... Top liga: Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnicki, Levski, Cska, Ludogorec,Steaua, Dinamo Buk, Temisv Politeh, Rabotnicki, Borac Banja, Zeljeznicar, Sarajevo... Pa Beograd-Temisvar 120 km...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA