≫ 

Džajić ubeđivao Grofa da ostane, Terzić otkrio detalje pregovora sa Božovićem

Terzić pružio podršku Božović

  • 9

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, posle sastanka sa Miodragom Božovićem, izjavio je da trener crveno-belih uživa maksimalno poverenje svih u klubu i da veruje da će u narednim danima otkloniti sve dileme oko ostanka na klupi.

- Božoviću je jasno stavljeno do znanja da uživa maksimalnu podršku Upravnog odbora, svih naših igrača, veterana i svih zaposlenih u klubu, i da je naša velika želja da ostane na poziciji šefa stručnog štaba do kraja svog ugovora, juna 2018. godine. Juče su mu i navijači stavili do znanja da treba da ostane do kraja svog ugovora - rekao je Terzić.

On je dodao da je Božoviću rečeno da sastavi spisak potencijalnih pojačanja za januaruski prelazni rok.

- Razumemo veliki pritisak koji donosi rad u Crvenoj zvezdi, kao i često nerealna očekivanja koja nameće, kako zvezdaška javnost tako i predstavnici medija, ali moramo da se izborimo sa tim izazovima. Crvena zvezda je danas u svim segmentima u mnogo boljoj poziciji nego pre godinu i po dana kada je Grof preuzimao komandnu palicu u našem klubu. Verujem da će Miodrag Božović u narednim danima otkloniti sve dileme i svojim ostankom obradovati armiju Zvezdinih navijača - zaključio je Terzić.

Na sastanku sa trenerom Božovićem, na kojem je konstatovano opšte zadovoljstvo zbog prvog mesta na kraju jeseni, sastanku su prisustvovali Terzić, predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Blažo Raosavljević, zamenik predsednika Božidar Cerović, potpredsednici Milenko Kostić i Slobodan Babić, prvi čovek Nadzornog odbora Dragan Milošević i počasni predsednik Dragan Džajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    15. decembar 2016 | 19:58

    Ako ostaje onda mu dovedite igrace jer ovaj tim Zvezde je uzas zivi i sa ovim igracima ce biti tesko odbraniti titulu a potom o kvalifikacijama i da ne pricamo.

  • Sasa

    15. decembar 2016 | 20:17

    Podrška terzi i božoviću od zvezdaša sa zapadne tribine stepojevac

  • Pčelar

    15. decembar 2016 | 19:50

    Terza gospodin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA