Cirbes nije mogao da se seti šta je rekao Simonoviću nakon što ga je izblokirao, a onda mu je upravo Simonović šaljivo objasnio (VIDEO)

Meč protiv Zvezde bio je veoma emotivan za Nemca, koji se vratio u Beograd, ali igrao protiv kluba u kome je bio prethodne dve godine

  • 2

Maik Cirbes je posle poraza od Zvezde izneo utiske o prvoj utakmici protiv kluba u kome je proveo dve najbolje godine svoje karijere. Očekivano, bilo je pomešano mnogo emocija.

- Bila je veoma emotivna utakmica, očekivao sam da bude tako od Zvezde, znao sam šta treba da uradimo da bismo pobedili ovde, ali Zvezda je od starta bila dominantna u odnosu na nas - bili su prvi utisci Cirbesa, koji je istakao da se osetio sjajno kada je dobio ovacije Delija.

>>> Gvozdeni Maik na ivici suza zbog gesta Zvezde (FOTO)

- Osetio sam veoma dobro, kao što sam rekao, bilo je posebno emotivno za mene. Došao sam ovde da pobedim, kao i na svakoj utakmici, ali nismo odigrali onako kako smo očekivali.

Pred kraj utakmice imao je zanimljiv duel sa Simonovićem, koji ga je izblokirao, a zatim je Nemac napravio faul nad njim, posle čega je usledio i zagrljaj.

- Ne sećam se šta sam mu rekao. Mi smo kao braća, sa svim momcima sam dobar - rekao je Cirbes, a onda je prišao upravo Simonović, pa ga je Cirbes upitao.

- Šta sam ti rekao na kraju utakmice?

- Ju ar maj ljubav - odgovorio je Simonović uz osmeh uz miks engleskog i srpskog, što i sam Cirbes povremeno praktikuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno stanje

    16. decembar 2016 | 10:12

    Dvoje velikih ljudi.Pravi sportisti I ljudi,zbog ovakvih osoba treba decu dati na sport.Poštovanje.

  • Racki

    16. decembar 2016 | 08:28

    Ljubav uvek pobedjuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA