Mančester siti tera četvoricu napadača da bi doveo Van Persija

Manćini će prodati Teveza, Džeka, Adebajora i Santa Kruza kako bi oslobodio prostor u budžetu za dovođenje kapitena Arsenala

  • 0

U Mančester sitiju su se baš nameračili na Robina van Persija, pa će menadžer Roberto Manćini uložiti maksimalne napore kako bi doveo "Letećeg Holanđanina" iz Arsenala.

Međutim, Sitijev problem je veliki broj napadača koji opterećuju klupski budžet i sve dok je tako Italijan neće moći da računa na novac za kupovinu holanskog golgetera. Zbog toga je Manćini rešio da se oslobodi nekih igrača kako bi napravio prostor za Van Persija. Na "crnoj listi" kod trenera Sitija su dvojica napadača koji se vraćaju sa pozajmica: Emanuel Adebajor (Totenhem), Roke Santa Kruz (Betis), ali i dva sjajna fudbalera koja su ove godine učestvovala u osvajanju titule Karlos Tevez i Edin Džeko.

Santa Kruz i Adebajor će biti prodati za minimalne sume, samo da bi se klub rešio njihovih velikih plata, dok će Džeko najverovatnije put Nemačke, a Tevez u PSŽ ili Milan.

Na taj način, "građani" će moći da ponude Van Persiju basnosolvan ugovor i time eliminišu konkurenciju, pre svih Juventus. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA