Prandelija ne interesuje eventualna nameštaljka Španaca i Hrvata

Selektor "azura" smatra da će Španija pobediti Hrvatsku i da njegova ekipa neće otići kući zbog nečijeg dogovora

  • 0

Italijani su protiv Hrvatske prokockali priliku da se skoro jednom nogom nađu u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a sada više nisu sami gospodari svoje sudbine. Ukoliko i oni deklasiraju Irce, remi Španiji i Irske od 2:2, 3:3 ili više, izbacuje "azure" iz borbe za četvrtfinale. Slična sudbina ih je zadesila pre osam godina u Portugaliji, kada su ih Danci i Šveđani poslali kući posle međusobnih 2:2. Ipak, selektor Ćezare Prandeli ne  želi da razmišlja o duelu "crvene furije" i "kockastih"...

- Uopšte ne želim da se zamaram sa tim i želim da se ni moji igrači ne zamaraju. Mi moramo da pobedimo Irsku i to je jedino što je bitno. Moramo da se okrenemo samo sebi. Ne verujem u dogovor Hrvata i Španaca. Glupo mi je da razmišljam o tome. Iskreno, očekujem da će pobediti Španija jer su oni poseban svet, a svi mi ostali smo u drugom svetu.

Prandeli je najavio i neke promene u timu za meč protiv Irske.

- Možda napravim neke promene. Igrači su sami rekli da se sjajno snalaze u 3-5-2 formaciji i neću je menjati. Neću menjati ni De Rosija, odnosno, vraćati ga u vezni red. Ostaje tamo gde je odigrao prve dve utakmice.

Spekuliše se da će šansu dobiti Dijamanti iz Bolonje, Borini iz Rome, ali i da će Di Natale zameniti Balotelija u prvih 11.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA