Takmičarka pala u nesvest u emisiji, a onda je Cirbesova devojka napravila šokantan potez (VIDEO)

Tatjana Bašević, koja je i voditeljka novog TV serijala, našla se u negodnoj situaciji posle incidenta na snimanju jedne od emisija

  • 4
Printskrin: Youtube/RTV Pink Official Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Maik Cirbes je u četvrtak ponovo bio u Beogradu kada je igrao protiv Crvene zvezde, a u Pioniru je na utakmici bila i njegova devojka Tatjana Bašević. Atraktivna manekenka je sada postala poznatija široj javnosti, pošto vodi emosiju Adria Top Model.

>>> Cirbes se neslano šalio sa svojom devojkom: Pogledajte šta je pokazao između njenih nogu (FOTO)

Tu se nekoliko atraktivnih devojaka bori za prvo mesto u žestokoj konkurenciji, kako bi kasnije možda postale profi model i sebi otvorile vrata manekenskog sveta.

Upravo odmah posle utakmice emitovana je kontroverzna emisija u kojoj je jedna od takmičarki pala u nesvest, ali su je i voditeljka, Tatjana Bašević, kao i ostale takmičarke optužile da je sve to isfolirala.

- Imam snimak kako si pala u nesvest, mislim da je malo glupo ako nastaviš i dalje da tvrdiđ da si pala u nesvest - rekla je Tatjana na suočavanju sa devojkom kojoj se slošilo.

- Ne, stvarno mi je bilo loše, imam tih problema da padam u nesvest, možete da zovete i moju majku - branila se devojka iz Šapca, koja se zove Marija.

Usledile su i optužbe ostalih takmičarki da je isplanirala padanje u nesvest 24 sata ranije. Devojka se i dalje branila da joj je bilo loše, ali su ostale takmičarke nastavile da je napadaju.

Pogledajte i trenutak kada je pala u nesvest, i kako su je kasnije optužile i voditeljka i takmičarke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA