≫ 

Junajtedovi klinci poniženi od Sitija sa 9:0, a onda im je Rio Ferdinand održao govor u svlačionici (VIDEO)

Legenda Crvenih đavola posetila svlačionicu Junajtedovih mlađih kategorija posle katastrofalnog poraza od gradskog rivala

  • 2

Mladi fudbaleri Mančester junajteda izgubili su sa čak 9:0 od svog gradskog rivala Mančester Sitija. Klinci ''Crvenih đavola'' su bili utučeni posle poraza, a onda im je u svlačionicu ušao legendarni fudbaler ovog kluba, Rio Ferdinand.

On im je održao motivacioni govor, ne bi li ih podigao posle jednog od najtežih trenutka u njihovim dosadašnjim karijerama. Klinci su ga samo nemo gledali i upijali šta im legenda Junajteda govori.

- Sećam se kada smo poraženi sa 6:1 na Old Trafordu od Sitija. Morate da se skupite međusobno, da stisnete vilicu, i da sledeći put kada igrate s njima, da se borite! Morate da shvatite da grb Mančester junajteda nije šala. Kada pobedite, uživajte. Kada izgubite, morate da naučite nešto u vašim godinama.

- Mogu da se kladim da ste došli ovde razmišljajući o toj utakmici, ali neki i nisu. Svi biste morali. Ako niste posramljeni, tužni i povređeni, onda ne biste trebali da budete u fudbalskom klubu. Jer vam onda to ne znači ništa. Treba da boli, dobro je kada boli. Ali šta treba da radite posle? Treba da se reaguje i da se trenira još jače - završio je Rio Ferdinand.

Govor Rija Ferdinanda pogledajte na 3.21:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA