Grof Božović ostaje trener Zvezde, samo ako se ispuni ovaj njegov uslov!

Trener crveno-belih želi da se njegovim saradnicima i igračima isplate zaostala dugovanja, a situacija o njegovom statusu bi trebalo da bude poznata posle Svetog Nikole

  • 9

Posle sastanka rukovodstva Crvene zvezde i trenera Miodraga Božovića nije bilo definisano da li će Grof ostati na klupi crveno-belih i na proleće. Posle sastanka je samo rečeno da je Božoviću potrebno još vremena za razmišljanje, posle čega će se znati ostaje li na marakani.

>>> Zvezdi blokiran račun zbog nenormalno velike kirije za stan Roberta Prosinečkog!

Kako Telegraf saznaje, Božović je predočio upravi Zvezde da želi da igračima i njegovim pomoćnicima budu isplaćena zaostala dugovanja. Trenerima se, duguje po nekoliko plata, a takođe i prema igračima nisu izmirene neke obaveze i to je ključni uslov da bi Grof ostao u Zvezdi.

Crnogorski stučnjak bi trebalo da otputuje u Podgoricu, gde će sa porodicom da proslavi krsnu slavu Svetog Nikolu, a posle toga bi trebalo da bude jasnije kakva je situacija vezana za njegov ostanak na Marakani.

Takođe mu je želja i da se ne prodaju ključni igrači, a on smatra da su to Donald, Le Talek i Kanga. Doduše, Zvezda trenutno i nema ponuda za njih kako saznajemo.

Božović je dobio podršku navijača Zvezde na poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva, kada su Delije istakle transparent da žele njegov ostanak na klupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PK.

    17. decembar 2016 | 13:57

    I ako mu glavni obeca titulu,ali ovakvom igrom ne zasluzuju da budu i cetvrti.

  • dovla

    17. decembar 2016 | 15:06

    Ma koji tvoji uslovi sve si promasio sa strancima i on jos ima uslove!Idi molim te vise i ovako veze nemas!Ova igra je sramotna i place mi se kad igra zvezda !

  • djura

    17. decembar 2016 | 14:19

    oterajte miodraga,to je najvece pojacanje.bolje da on ode nego mesi da nam dogje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA