• 2
 ≫ 

Skandal u finalu: Sudija nije smeo da pokaže crveni karton Serhiu Ramosu! (VIDEO)

 ≫ 

Zbunjeni arbitar "progledao kroz prste" kapitenu Reala

  • 2

Bruka i sramota.

Prvo, zbog toga što je FIFA poverila arbitražu finala svetskog klupskog prvenstva sudiji iz Zimbabvea Džaniju Sikvazeu, a drugo to što pomenuti nije hteo ili nije smeo, a svakako je morao da pokaže drugi žuti, automatski i crveni karton kapitenu Reala Serhiu Ramosu.

>>> Ronaldo het-trikom sprečio senzaciju: Real je prvak sveta! (VIDEO) (FOTO)

Ramos, koji je već imao jednu javnu opomenu, sapleo je igrača Kašime koji ga je nadmudrio, a sudija se odmah mašio za džep. Svima je bilo jasno šta sledi. Ali...

Iz samo njemu poznatog razloga, Sikvaze je povukao ruku sa džepa i delovao je potpuno zbunjeno u tom trenutku, kao da je tražio da nekog drugog sankcioniše, samo ne Ramosa iako se ovaj nalazio na samo metar od njega.

Da li se sudija uplašio reakcije Ramosa i igrača Reala ili je iz nekog drugog razloga promenio odluku, nije poznato.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    18. decembar 2016 | 16:54

    Jer sta bi bilo u suprotnom? Ko je gledao video je da japanski fudbaleri dobro vladaju i taktikom i finesama fudbala. Uz malo srece i "sudijske pravde" moglo je i drukcije.

    24
    2

    Podelite komentar

  • Putin R.S

    18. decembar 2016 | 16:48

    Zato mrzim Real i Barselonu, samo zbog toga sto su povlasceni. Trebao je Mazic da sudi.

    19
    7

    Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima