I Stanković stiže na Tašmajdan: Dolazim da se zahvalim ljudinama za sve što su uradili

Meni je zaista velika čast i zadovoljstvo što ih poznajem, a uz to imam i privilegiju da su mi prijatelji. Radi se o ljudima koji mogu da budu sportski i moralni primer bukvalno svakom sportisti na planeti, kaže Deki o dvojici vaterpolo asova

  • 1

Spektakl koji se sprema na Tašmajdanu 23. decembra kada će se od reprezentativne kapice oprostiti Živko Gocić i Slobodan Nikić, biće prava poslastica za sve ljubitelje vaterpola i prilika da ovdašnji ljubitelji loptanja u vodi masovnim prisustvom izraze zahvalnost za sve što su obojica asova dala nacionalnom timu.   

Zna se već da će meč Srbije i Tima sveta imati i humanitarni karakter, jer će svi koji dođu i plate ulaznice tako dati prilog za lečenje petogodišnjeg Andreje Petrovića koji boluje od celebralne paralize. Među onima koji će kupiti ulaznice je i proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković, ali i glumac Zoran Cvijanović.

- Čuo sam da je veliko interesovanje za spektakl, tako da sam na vreme rezervisao ulaznice, jer dolazim sa sinovima. Drago mi je što spektakl ima humanitrani karakter - rekao je za sajt VSS Dejan Stanković, koji će samo zbog meča doputovati u Beograd.

Slavni srpski fudbaler ističe da su Živko i Boba za njega najbolje oličenje šampiona i pobednika.

- Meni je zaista velika čast i zadovoljstvo što ih poznajem, a uz to imam i privilegiju da su mi prijatelji. Radi se o ljudima koji mogu da budu sportski i moralni primer bukvalno svakom sportisti na planeti. Mnogo puta su mi upravo vaterpolisti bili inspiracija za uspehe, i zaista želim da im se dolaskom na ovaj meč još jednom zahvalim - istakao je Stanković.

Zoran Cvijanović za sebe voli da kaže "da nije bio glumac, sigurno bi bio vaterpolista".

- Mislim da ima i puna decenija otkako smo Boba, Žile i ja trenirali zajedno. I danas mi nije jasno kako se desilo da oni ovako daleko doguraju, a da ja ostanem na suvom. Ipak smo mi rođeni na isti dan, doduše ja 20 godina ranije, ali zar je to važno. Sada kad su osvojili sve, oni su najdalja daljina do koje pogled može da dobaci, a ja sam presrećan da je ta daljina meni tako bliska... da smo prijatelji. Njih dvojica i kompletan tim su ponos srpskog sporta, ponos našeg naroda - rekao je Cvijanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA