Saša Ilić sa legendama Zvezde igra humanitarni meč za Zvonka Milojevića! (VIDEO)

Grad Trstenik organizuje humanitarnu utakmicu "Meč šampiona" sa koje će sav prihod ići za oporavak nekadašnjeg golmana Zvezde

  • 6

Humanitarni meč za nekadašnjeg golmana Zvezde i člana generacije koja je osvojila titulu prvaka Sveta, Zvonka Milojevića, biće održan u nedelju 25. decembra u Trsteniku.

>>> Zvonko Milojević otvorio dušu za Telegraf, 9 godina od stravične nesreće: Lekari su mislili da neću moći ni da pričam, ali ja sam Srbin i Ciganin! (VIDEO)

Ljudi iz ovog mesta organizovali su ovu utakmicu pod nazivom "Meč šampiona" sa kog će sav prihod da bude za lečenje Milojevića koji se oporavlja od teđke saobraćajne nesreće.

U predigri će se na parketu pojaviti najmlađe kategorije Trstenika PPT, posle nastupa KUD „Sveti Nikola“ planiran je susret omladinaca kruševačkog Trajala i Trstenika PPT. Meč šampiona, na kojem će se pojaviti nekadašnji fudbaleri i Milojevićevi prijatelji, počeće oko 19 sati.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za Miloja će igrati Dragiša Binić, Nenad Jestrović, Branko Bošković, Nenad Kovačević, Nemanja Vučićević, Dragan Bogavac, Milivoje Vitakić, Bojan Miladinović...

Ono što je zanimljivo je da će na utakmici igrati i kapiten FK Partizan Saša Ilić koji je bez dvoumljenja prihvatio poziv za učešće u humanitarnoj utakmici i najavio organizatorima dolazak u Trstenik 25. decembra.

Osim njega na terenu će se naći još nekoliko istaknutih partizanovaca, jer kad je prijateljstvo sa Zvonkom Milojevićem u pitanju boje nikada nisu bile važne.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Timocanin

    20. decembar 2016 | 11:27

    Bori se Miloje .

  • Haubica

    20. decembar 2016 | 12:02

    Respect ...da je vise ovakvih

  • Miodrag Novi Sad

    20. decembar 2016 | 13:24

    Saša Ilić...svakako legenda...a šta reći o Zvonku Milojevicu...Ja sam partizanovac...ali to nema nikakve veče...ČOVEČE...LJUDSKA GROMADO..SVAKA TI ČAST...TI ZIVIŠ ŽIVOT....Hvala svim ljudima koji su pomogli...a ako se ne varam kum Deki Stanković...je tu predvodnik...i pravi gospodin...MILOJE...SAMO NAPRED...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA