≫ 

Bez popusta za braću: Olimpijakos u crnom rutinski srušio Zvezdu! (VIDEO)

Crveno-beli derbi u Atini prošao neslavno po Zvezdu

  • 78

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpijakosa u Atini sa 73:65, u 13. kolu Evrolige.

Kao da su povrede Printezisa i Heketa zavarale crveno-bele, nije bilo čvrstog pristupa kao protiv Makabija, olako su se pravili faulovi, a kada je potpuno bio zatvoren Stefan Jović, bilo je jasno u kom će se pravcu stvari odvijati.

Čak je i povreda Spanulisa bila diverzija, legendarni plej je i te kako bio raspoložen za nadigravanja, startovao je i poveo ekipu ka građenju dvocifrene razlike.

Katastrofalno su od početka crveno-beli šutirali za tri, imali su tek jednu za prvo poluvreme, bilo je i previše lakih poena pirejskih crveno-belih, uspeo je i Nikola Milutinov dobro da iskoristi minutažu, i skokom i poenterski.

Tempo na granici od +10 Olimpijakos je bez mnogo problema održavao do samog kraja, a u 36. minutu je Zvezda imala 1/16 za tri, pa je tek drugi pogodak sa 6,75 zabeležio Stefan Jović.

>>>Transfer bomba: Iz Zvezde je pobegao, sada prelazi u redove španskog velikana

>>>Zvezda ostaje bez planiranog pojačanja: Haruna nije prošao preglede!

>>>Rus je pao na parket od šoka: Litvanac je trojkom jednom rukom u poslednjoj sekundi izazvao haos u hali! (VIDEO)

Posle ovog meča, Zvezda ima učinak 5-8, Olimpijakos je iza liderskog CSKA sa 9-4. U narednom kolu, već za dva dana, Real će gostovati crveno-belima u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    20. decembar 2016 | 21:53

    .!. XXAAXXAA .!. NEPROCENJIVO, kada na kraju tekme rudonja krene da se izljubi sa 'bratskim' trenerom Olimpijakosa, a OVAJ ga ladno ISKULIRAO i stavio mu do znanja sta misli o juceosnovanom PANTERR KK, a ne kkcz sto uostalom SVI u EVROPI ZNAJU I ISMEVAJU KK MUTANT NA TOMEEE, kao i izrentirane narikkkace .!. XXAAXXAA .!.

  • Жика Живац

    20. decembar 2016 | 21:53

    Nije ovo Zelena Gora bre,ovo je Olimpijakos...svaka cast Zvezdo,da imamo vise stranaca i veci budzet gazili bi sve!Svaka cast Radonji i momcima..bravo za Grke...Nek mi ponizavamo franjevce,sve ostalo je nebitno!

  • Milance

    20. decembar 2016 | 22:02

    Brat sestri najbolje smesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA