VERUJE LI BOŽOVIĆ ZVEZDI? Počinje konačna runda pregovora Grofa i crveno-belih!

Aktuelni trener Zvezde se još nije izjasnio povodom ostanka ili odlaska sa Marakane. O čemu to podrobno razmišlja?

  • 8

''Miodrag Grof Božović ima sve potrebno vreme da razmisli hoće li ostati trener Crvene zvezde'' - nedavno je rekao generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Dobro, ne bukvalno tim rečima, ali je suština ta da će najtrofejniji srpski klub čekati Božovića da razmisli i izjasni se o nastavku saradnje koliko god je potrebno.

>>> Grof Božović ostaje trener Zvezde, samo ako se ispuni ovaj njegov uslov!

Navijači Zvezde su očekivali da će nedugo posle Svetog Nikole znati hoće li popularni Grof, kom bezrezervno veruju, biti i dalje ''njihov'' trener.

Sada su donekle uznemireni, što se može čuti ''po kafanama'' i videti po određenim komentarima na društvenim mrežama. Iako znaju da je za Božovića njihovo mišljenje jako bitno. A zna se šta misle...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zašto je Božović tražio dodatno vreme je pitanje koje muči crveno-bele navijače? Na Marakani nisu mogli da nam kažu ništa povodom njegove odluke i čvrsto veruju da će se Božović 9. januara pojaviti na prozivci.

Pogotovo što su mu na tom ''ključnom'' sastanku sve obećali. A Božović je tražio dodatno vreme da podrobno razmisli hoće li čelnici crveno-belih održati reč ili je ona u ovom slučaju ''prazna.''

Ono što je poznato jeste da je Božović putovao u Holandiju kako bi posetio porodicu, a zatim je proslavio Svetog Nikolu u Crnoj Gori. Ada Bojana je neizostavna baza gde trener Zvezde ''puni baterije'' tako da ova destinacija ni sada nije izostala.

Ono što ni danas nije poznato jeste odluka o daljoj saradnji. U Zvezdi je s nestrpljenjem očekuju...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. decembar 2016 | 14:09

    Nema nidje bolje. Dobra plata , nikom ne odgovara kao da je njegov privatni klub. Novinari ne smiju nista da ga pitaju. Placeni navijaci ga vole

  • Kombuha

    21. decembar 2016 | 16:49

    U zvezdu iboga

  • Vlade

    21. decembar 2016 | 17:29

    Kakav tuzan pokusaj kluba je ova zvezda... ucenjuje je jedan obican cirkuzant i sto neki kazu,za domacu upotrebu... smesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA