NISU DŽABA BILE GOLE NA EURU: Sisate Hrvatice pozvane da besplatno letuju

Gazda restorana u Cavtatu sa "sponzorima" ogorčen je zbog osuđivanja devojaka, za koje kaže da su više pokazale nego fudbaleri Hrvatske

  • 0

Svaki trud se isplati, pa i da pred oko 10.000 ljudi na trgu, ali i znatno većem broju preko Interneta pokažete dojke bez ustezanja. Dve hrvatske heroine, koje su zadivile Evropu i bile glavna tema sa Evropskog prvenstva u fudbalu, dobile su poklon od jednog ugostitelja na hrvatskom primorju - besplatno letovanje.

Gazda restorana u Cavtatu Mislav Burđelez, prenosi portal 24 sata.hr, pozvao je sisate navijačice da budu gošće u mestu blizu Dubrovnika kada se EURO završi, jer su, prema njegovim rečima, do sada više uradile za Hrvatsku nego Modrić, Mandžukić i drugovi.

Prema njegovom mišljenju, ono što su dve Zagorke radile je "istinsko domoljublje".

- Sad im lažni moralisti prete sankcijama na radnom mestu. Sramota! Ovde, na jugu ih radosno čekamo jer su zaslužile pristojan odmor posle date nesebične podrške našim fudbalerima u Poljskoj - kaže Burđelez.

Njegovu ideju podržali su mnogi u okolini Dubrovnika pa su se brojni prijatelji istakli željom da "pomognu" oko dolaska devojaka, obećavši im nezaboravan provod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA