≫ 

Fudbaler Čukaričkog trenirao sa Lesterom (FOTO)

Milojević bio gost šampiona Engleske

  • 0
Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Mladi fudbaler Čukaričkog Nemanja Milojević boravio je od 4. do 11. decembra u Lesteru gde je trenirao sa U23 članovima engleskog tima.

Milojeviću, inače sin nekadašnjeg trenera Čuke Vladana, društvo je pravio prvi čovek Omladinske škole Nikola Trbović.

- Nemanja je ostavio pozitivan utisak i nadam se da ćemo generalno uspostaviti saradnju sa engleskim klubom. Tamo smo otišli na poziv njihovog glavnog skauta Bil Vola i naravno oni imaju poziv da budu naši gosti. Tereni u Lesteru su perfektni, kao i kompletna infrastruktura. Imaju fenomenalan trening kamp, medicinski deo, sve je na vrhunskom nivou -  rekao je Trbović za klupski sajt.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

Milojević je, s druge strane, oduševljen i tim što su članovi prvog tima Lester trenirali u blizini, a inače su neposredni i pozdravljaju se sa mladim igračima na terenu.

- U sportskom centru Lestera sve selekcije kluba zajedno treniraju. Odlični su uslovi, trenira se u zatvorenoj hali na veštačkoj travi. Pred svaki trening je obavezna teretana, a rad na terenu je sličan kao u Čukaričkom. Možda je za nijansu intenzivniji. U tom sportskom centru se igrači i hrane naravno po prilagođenom meniju i stvarno je sve na vrhunskom nivou - rekao je Milojević.

Trbović i Milojević bili su i na utakmici Lester siti – Mančester Siti, sedeli su iza klupe i nema, kako kažu, nikakvih prepreka između publike i terena. Gledali su i utakmice mlađih selekcija U16 i U18 Lestera i Akademije Vest Hema, koja važi za jednu od najboljih u Engleskoj.

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA