Zvezda i Partizan traže pojačanja po Evropi, a promakao im jedan od najtalentovanijih igrača sveta koji je iz Srbije! (VIDEO)

Radovan Avramov najtalentovaniji igrač Srbije potpisao ugovor sa Zmajevima

  • 0

Mladi fudbaler Voždovca Radovan Avram (18) potpisao je stipendijski ugovor sa Voždovcem na tri godine.

Avram je prošao omladinsku školu "zmajeva" a proglašen je za najtalentovanijeg igrača na svetu u izboru kompanije Najk koja je imala svoju akciju "Nike most Wanted" ovog leta. Igra na poziciji ofanzivnog veznog.

>>> Zašto je bio skraćen teren na utakmici Voždovac - Zvezda? Fotka je sve zbunila, ali nam je stiglo objašnjenje kluba (FOTO)

Avram je izabran za najboljeg mladog igrača Srbije i ušao je u 10 najboljih igrač iz 25 zemalja sveta. Zanimljivo je da ni Zvezda ni Partizan nisu stigli da reaguju da probaju da angažuju Avrama, jer njima je bitnije da kupuju sumnjive strance koji ne prolaze lekarske preglede

- Iza mene je sezona za nezaborav. Ovo gledam kao novi korak i dobio sam samo motiv više da još jače radim i da se dokažem. Jedva čekam da krenu pripreme, jer želim da opravdam očekivanja stručnog štaba i da se izborim za svoje mesto u prvom timu - rekao je Avram za klupski sajt.

Pogledajte kako igra Avram, on nosi broj 11 u belom dresu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA