• 9

Jedan od sponzora Napolija "ušao" u Partizan! (VIDEO)

U pitanju je renomirani proizvođač kafe

  • 9

Fudbalski klub Partizan u narednom  periodu biće jači za još jednog sponzora.
Crno-beli su sklopili saradnju sa italijanskom firmom "KIMBO", koja je, pored ostalog, i jedan od sponzora italijanske Serije A, ali i poznatog Fudbalskog kluba Napoli.

Ugovor je ispred FK Partizan potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a ispred italijanske kompanije, direktor Boban Iliev.
>>> Iliev hitno otputovao u Italiju: Da li će Partizan nekoga prodati u Seriju A?
- Zadovoljstvo je kada jednu godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora sa kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u Seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, više sam nego siguran da ćemo imati vrlo uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju sa planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspešniji biznis kodeks - rekao je Miloš Vazura.
Svoje zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora sa FK Partizan iznela je i direktor marketinga Kimbo kafe, gđa Suzana Lazarević.
- KIMBO je italijanski premium brend iz Napulja i jedan je od tri najveća proizvođača espreso kafe kao i najprodavanija kafa u Italiji. "KIMBO" je na našem tržištu od 2012. godine i za ovih par godina na našem tržištu stekao je reputaciju vrhunskog brenda espreso kafe. KIMBO je kompanija koja podržava sport, jer sponzori smo  Serija A, popularnog Kalča,  kao i jedan od sponzora fudbalskog kluba Napoli. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa fudbalskim klubom Partizan i od danas zvanično budemo jedni od sponzora i pomognemo fudbalskom klubu Partizan u ostvarivanju vrhunskih rezultata.
"KIMBO" je kompanija osnovana 1963. godine od strane braće Rubino. Iz imena kompanije, koje asocira na egzotične zemlje u kojoj se izvorno gaji biljka kafe, nastao je i brend KIMBO.
- Preuzimanjem stare porodične firme "La Tazza d Oro" iz Kaljarija, "KIMBO" se širi po celoj Sardiniji dobijajući mnoštvo kafiterija. Od 1994. godine do danas kompanija zauzima drugo mesto na tržištu proizvođača pakovane kafe u Italiji. Vrtoglavi uspon kompanija ponajviše duguje svojoj striktnoj lojalnosti tradiciji i izvanrednom kvalitetu proizvoda, kao i pravim investicijama u infrastrukturu i marketing. Najbolji primer je investicija u fabriku u Napulju koja se prostire na 40.000 kvadratnih metara i u kojoj se procesi proizvodnje konstantno usavršavaju, uvek garantujući uživaocima naše kafe najviši standard kvaliteta našeg proizvoda.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИЈА-КОСОВО-ЗВЕЗДА

    И ЗВЕЗДА воли да улази у патлиџан...

  • rocky

    Bar nam kafa nece nedostajati

  • Mile

    Dobice svi po 1kg kafe nisu imali ni kafu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima