Jedan od sponzora Napolija "ušao" u Partizan! (VIDEO)

U pitanju je renomirani proizvođač kafe

  • 9

Fudbalski klub Partizan u narednom  periodu biće jači za još jednog sponzora.

Crno-beli su sklopili saradnju sa italijanskom firmom "KIMBO", koja je, pored ostalog, i jedan od sponzora italijanske Serije A, ali i poznatog Fudbalskog kluba Napoli.

Ugovor je ispred FK Partizan potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a ispred italijanske kompanije, direktor Boban Iliev.

>>> Iliev hitno otputovao u Italiju: Da li će Partizan nekoga prodati u Seriju A?

- Zadovoljstvo je kada jednu godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora sa kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u Seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, više sam nego siguran da ćemo imati vrlo uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju sa planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspešniji biznis kodeks - rekao je Miloš Vazura.

Svoje zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora sa FK Partizan iznela je i direktor marketinga Kimbo kafe, gđa Suzana Lazarević.

- KIMBO je italijanski premium brend iz Napulja i jedan je od tri najveća proizvođača espreso kafe kao i najprodavanija kafa u Italiji. "KIMBO" je na našem tržištu od 2012. godine i za ovih par godina na našem tržištu stekao je reputaciju vrhunskog brenda espreso kafe. KIMBO je kompanija koja podržava sport, jer sponzori smo  Serija A, popularnog Kalča,  kao i jedan od sponzora fudbalskog kluba Napoli. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa fudbalskim klubom Partizan i od danas zvanično budemo jedni od sponzora i pomognemo fudbalskom klubu Partizan u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

"KIMBO" je kompanija osnovana 1963. godine od strane braće Rubino. Iz imena kompanije, koje asocira na egzotične zemlje u kojoj se izvorno gaji biljka kafe, nastao je i brend KIMBO.

- Preuzimanjem stare porodične firme "La Tazza d Oro" iz Kaljarija, "KIMBO" se širi po celoj Sardiniji dobijajući mnoštvo kafiterija. Od 1994. godine do danas kompanija zauzima drugo mesto na tržištu proizvođača pakovane kafe u Italiji. Vrtoglavi uspon kompanija ponajviše duguje svojoj striktnoj lojalnosti tradiciji i izvanrednom kvalitetu proizvoda, kao i pravim investicijama u infrastrukturu i marketing. Najbolji primer je investicija u fabriku u Napulju koja se prostire na 40.000 kvadratnih metara i u kojoj se procesi proizvodnje konstantno usavršavaju, uvek garantujući uživaocima naše kafe najviši standard kvaliteta našeg proizvoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rocky

    21. decembar 2016 | 21:34

    Bar nam kafa nece nedostajati

  • Mile

    21. decembar 2016 | 20:31

    Dobice svi po 1kg kafe nisu imali ni kafu

  • СРБИЈА-КОСОВО-ЗВЕЗДА

    21. decembar 2016 | 23:15

    И ЗВЕЗДА воли да улази у патлиџан...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA