Dušan Tadić nije ni svestan koliko je usrećio malog Miloša (FOTO) (VIDEO)

Dečak iz Novog Sada nedavno poželeo da mu Deda Mraz za Novu Godinu donese dres srpskog reprezentativca iz Sautemptona - Deda Mraz je bio Tadić!

  • 1

Dan posle priznanja fudbalske Srbije, dobitnik „Zlatne lopte“ FSS Dušan Tadić našao se u ulozi Deda Mraza i napravio gest koji je jednog sedmogodišnjeg dečaka učinio najsrećnijim detetom na svetu.

Priča je počela pre mesec dana kada je mali Miloš Dujaković poželeo od Deda Mraza dres reprezentacije Srbije, ali dres koji nosi njegov idol, Dušan Tadić. Njegova novogodišnja želja osvanula je i na društvenim mrežama, i stigla je do Dušana Tadića, a on je odmah reagovao: kontaktirao je FSS i sačekao prvi slobodan trenutak da dođe u Novi Sad.

Tadić je u društvu portparola FSS Milana Vukovića posetio dom porodice Dujaković i Milošu ispunio novogodišnju želju. Trenutak koji ostaje u sećanju za ceo život, pogled dečaka i zagrljaj sa idolom koji znače ostvarenje sna.

- Do neba vam hvala. Miloševa želja se brzo raširila preko društenih mreža, došla je i do Tadića, tako da je od jedne, rekao bih igre, nastalo sve ovo. Srećni smo što se sve ovako završilo i hvala Fudbalskom savezu Srbije što je sve organizovao a Miloša učinio najsrećnijim detetom. Ulepšali ste nam ove dane pred Novu godinu - rekao je otac Miroslav.

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

Miloš je u dresu koji se ne skida...

- Poželeo sam za Novu godinu dres mog najomiljenijeg fudbalera Dušana Tadića i mnogo sam se iznenadio kada sam video da je došao. Baš mi je drago što sam ga upoznao – nije Miloš odvajao pogled od svog idola.

A ne krije ni najbolji igrač Srbije u tekućim kvalifikacijama za SP u Rusiji da je za njega ovo bio poseban dan...

-Uvek se trudimo da ispunimo stvari koje nas sve čine srećnim. Drago mi je zbog Miloša, lepo je što je imao jednu ovakvu želju, a ja se nadam da će mu ovo biti podstrek za ljubav prema fudbalu. Sećam se kada sam i ja bio klinac, sanjao sam dres nekog reprezentativca i uvek me motivisalo da dobro treniram i jednog dana budem i ja reprezentativac – kaže Tadić koji se posle boravka u Srbiji vraća na Ostrvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    21. decembar 2016 | 21:44

    Svaka čast prezimenjaku i FSS . Ovaku akciju bi trebali organizovati pri svakom okupljanju reprezentacije . Približiti ih običnim ljudima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA