≫ 

Predsednik Sindikata igrača tvrdi: Zvezda će biti šampion, za Kup se još pregovara

Mirko Poledica uzburkao javnost

  • 46

Da je stanje u srpskom fudbalu tragično, to znamo, i to nas iz kola u kolo, već godinama "podsećaju" svi oni koji su svojim "zalaganjem", od funkcionera klubova, do njihovih kolega u organizaciji Superlige i FSS-a, doveli do toga da smo u svetu najvažnije sporedne stvari na svetu, postali najobičniji liliputanci.

Da je situacija alarmanta svedoče i reči Predsednika sindikata profesionalnih fudbalera Mirka Poledice, koji tvrdi da zna ko će osvojiti titulu u Srbiji, i ko će biti drugi, te ko će ispasti iz lige.

On je putem svog tvitera izneo svoja saznanja o tome.

Kako je njegov "tvit" izazvao gomilu reakcija, usledila su i pitanja njegovih pratilaca. Jedno je glasilo "da li onda zna i ko će osvojiti kup?". - Još se pregovara, čim saznamo javljamo - napisao je Poledica.

Poledici, lideru ozbiljne organizacije koja sarađuje sa UEFA, ovo nije prvi put da ukazuje na prboleme koji razaraju srpski fudbal. Do sada, ipak, nikada nije izašao sa ovakvom tvrdnjom u javnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cibi

    21. decembar 2016 | 23:09

    Živa istina,Andjus to rekao na početku sezone.

  • Nenad

    21. decembar 2016 | 23:35

    Jel stenpisali tako i za partizan dok je otimao titule. I sam karadzic je govorio o burazerskim odnosima. Inace navijam za dan kada ce sve biti regularno i po zasluzi u nasem drustvu i fudbalu

  • Delije Republika Srpska

    22. decembar 2016 | 07:28

    Mirka Poledicu privesti u sup i da kaže ko namešta utakmice . Ako tvrdi da zna a ne kaže znači da je umešan odmah ga treba uhapsiti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA