Interovi Argentinci razvalili Lacio: Golčina Banege izazvala neprevaziđenu reakciju Inzagija (VIDEO)

Argentinski duo iz Intera bio premoćan za ekipu iz Rima

  • 0
Printskrin: Youtube/  Funynaked HD Printskrin: Youtube/Funynaked HD
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Inter se ponovo probudio i posle serije od tri vezane pobede ponovo se vratio u vrh Serije A. Ovoga puta je pod Neroazurima poklekao Lacio, a tim sa Meace je na svom terenu upisao trijumf od 3:0. Najzaslužniji za to bili su Argentinci - Ever Banega i Mauro Ikardi.

Posle prvog poluvremena bez golova, u desetak minuta nastavka Inter je gotovo rešio meč. Banega je u 54. minutu postigao spektakularan gol iz šutem sa više od 20 metara. Bila je to prava bomba koja je završila u gornjem levom uglu golmana Lacija.

Samo dva minuta kasnije kapiten Intera Mauro Ikardi je povisio rezultat! Dobar centaršut D'Ambrozija sa desne strane i sjajan skok argentinskog napadača, koji je iz takvih situacija neumoljiv.

Ikardi je u 65. minutu postavio konačan rezultat, a tada mu je asistent bio Ever Banega, koji s njim deli epitet igrača utakmice.

Posle ove pobede Inter je došao do 30. boda i na 7. je mestu Serije A, što je znatno bolje u odnosu na katastrofalan start sezone. Od drugog mesta ga deli svega pet bodova, ali ima meč više u odnosu na Romu, koja je na tom mestu.

Serija A, 18. kolo:

Utorak:

Atalanta – Empoli 2:1

Sreda:

Inter – Lacio 3:0

(Banega 54, Ikardi 56, 65)

Četvrtak:

Kaljari – Sasuolo

Fiorentina – Napoli

Palermo – Peskara

Roma – Kjevo

Sampdorija – Udineze

Torino – Đenoa

8. februar:

Krotone – Juventus

Bolonja – Milan

Tabela:

Juventus 42, Roma 35, Napoli 34, Lacio 34, Milan 33, Atalanta 32, Inter 30... Empoli 14, Krotone 9, Palermo 9, Peskara 8

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA