Barsa demolirala protivnika sa 7:0, a gol je dao i fudbaler koga je platila 30 miliona evra (VIDEO)

Pako Alkaser konačno skinuo ''golgeterski mrak''

  • 3

Barselona je demolirala Herkules sa 7:0 u Kupu Kralja i plasirala se u osminu finala, a meč su obeležili Arda Turan, koji je postigao het-trik, ali i Pako Alkaser, koji je uspeo da upiše svoj prvenac u dresu Katalonaca.

Upravo je Alkaser bio najskuplje pojačanje Barse prethodnog leta, kada je doveden iz Valensije za 30 miliona evra. Iako u Barsi nije u prvom planu u paklenoj konkurenciji u napadu, gde prednost imaju Luis Suarez, Mesi i Nejmar, ipak se od toliko skupog pojačanja očekivalo više.

Tek posle 700 minuta na terenu, raspoređenih na 12 utakmica, Alkaser je uspeo da postigne gol, ali mu posao nije bio težak, pošto je faktički imao prazan gol pred sobom posle jednog centaršuta sa desne strane i nakon odbitka lopte od jednog fudbalera Herkulesa došla je pravo pred glavu Alkasera, koji je loptu sproveo u mrežu.

Bio je to tek četvrti gol Barse na ovom meču, a prethodno su ih u prvom poluvremenu postigli Dinje i Rakitić iz penala, dok je u 50. minutu Rafinja povisio na 3:0, a u 55. minutu je Turan postigao svoj prvi gol.

Alkaser je svoj postigao u 73. minutu, da bi u završnici Turan još dva puta tresao mrežu, najpre u 86 minutu, a zatim i tri minuta kasnije.

Pogledajte i sve golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racki

    22. decembar 2016 | 06:08

    Sva sreca sto su igrali u gostima steta sto nema dva meca pa da bude i revans...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA