≫ 

Real Madrid sprema senzacionalnu ponudu za Mesija!

Real će povući nestvaran potez, makar u marketinške svrhe

  • 0

Zvuči neverovatno, ali nije nemoguće - Real Madrid bi mogao da napravi transfer ponudu za Lionela Mesija, makar iz marketinških razloga.

 

To barem tvrdi Grejem Hanter u kolumni za Dejli Rekord, sledećim rečima: Možda bi se neko smejao Florentinu Perezu za ovaj potez, ali on neće imati drugu opciju osim da pokuša da natera Mesija da preže granicu. Ne samo da će Mesi odbiti i da razmišlja o izdaji kluba za koji je oduvek pričao kako mu sve duguje, on će potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa Barsom pre nego što se vrati u Njuels Old Bojs. Ali biće šok ako Florentino ne napravi poslednji pokušaj da dovede Lionela.

 

>>>Poznati fudbaler ponižen: Krenuo da bije vozača autobusa, a vidite mu reakciju kad je matori izvukao bejzbolku! (VIDEO)

 

>>>Delije zbog Piksija zabranile čelnicima Zvezde da se pojave na ceremoniji FSS

 

>>>Marjanović nije igrao, ali je zato održao govor Srbima u hali! (FOTO)

 

Inače, nedavno je Kristijano Ronaldo izjavio kako ne bi imao ništa protiv da igra zajedno sa Mesijem, takođe je dodao da bi u tom slučaju čak imao više Zlatnih lopti. Ronaldo je osvojio četvrto priznanje u decembru, Mesi je i dalje rekorder sa pet.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA